Entitat dedicada a l’educació, especialment en el lleure i l’acció social

Projectes Solidaris

El nostre impacte en la societat

Actualitat

Els centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés es reuneixen a Montserrat per potenciar l’espiritualitat a les activitats de lleure educatiu

26.02.24 - Els centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés es reuneixen a Montserrat per potenciar l’espiritualitat a les activitats de lleure educatiu

Els centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés dissenyen un pla d’accions per reforçar l’ús del català a les seves activitats

21.02.24 - Els centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés dissenyen un pla d’accions per reforçar l’ús del català a les seves activitats

Núria Basi, presidenta de la Fundació Pere Tarrés: “Tan important és què fa la nostra entitat, com la manera com ho fa”

19.02.24 - Núria Basi, presidenta de la Fundació Pere Tarrés: “Tan important és què fa la nostra entitat, com la manera com ho fa”

Veure totes les notícies

Pere Tarrés TV

Destaquem

Grau en Educació Social

Grau en Educació Social, Treball Social i doble titulació

Encara hi ets a temps! Reserva la teva plaça al Grau en Educació Social, Treball Social o doble titulació a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

prevencio-institucionalitzacio-infancia.jpg

Projecte de prevenció de la institucionalització de la infància

El programa té com a finalitat contribuir a generar un canvi en el model d’acompanyament a la infància i a les seves famílies des d’un enfocament comunitari, en el qual estan compromeses totes les persones i entitats que en formen part, abordant la prevenció de la institucionalització dels NNA en situació de vulnerabilitat. 

mipg23-24.jpg

Màsters universitaris i postgraus en acció social

T’estem esperant! Ja pots consultar totes les sessions informatives de màsters i postgraus a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

La Fundació Pere Tarrés, amb 60 anys d'existència i amb la seu principal a Barcelona, és una organització no lucrativa educativa i d'acció social que va néixer amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu, amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

Actualment la Fundació Pere Tarrés té seus a Barcelona, Tarragona, Mallorca i Madrid; i compta amb les àrees d’activitat i formació de la Facultat d’Educació Social i Treball Social - URL, formació en lleure, acció social i gestió, caps de setmana i vacances en família, colònies, casals i campus d’estiu, centres d’esplai, cases de colònies i albergs, projectes de consultoria i estudis, xarxa de centres socioeducatius, serveis i activitats per escoles, un alberg a Barcelona, una residència d’estudiants a Madrid i assegurances de lleure i voluntariat.