Presentació

Presentació

A la Fundació Pere Tarrés, convençuts que els primers anys de vida d’un infant són clau en el seu desenvolupament, fa més de 15 anys que acompanyem nenes i nens de 0 a 3 anys i les seves famílies.

I ho fem amb la implicació i la professionalitat d’un equip de professionals que treballem amb la responsabilitat i el compromís que requereix acompanyar infants en aquesta etapa de la vida tan crucial. La nostra finalitat és acompanyar els infants i les seves famílies en el seu desenvolupament educatiu, emocional i social i millorar el seu benestar i qualitat de vida. D’aquesta manera, posem l’experiència adquirida gestionant de manera integral escoles bressol de tot el territori català al servei de les administracions i altres organitzacions perquè tinguin al seu costat una entitat de confiança per gestionar els serveis en la petita infància.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal