Presentació

Presentació

La Fundació Pere Tarrés, convençuda que els primers anys de vida d’un infant són clau en el seu desenvolupament, fa més de 15 anys que acompanya nens i nenes de 0 a 3 anys i les seves famílies.

I ho fem amb la implicació i la professionalitat d’un equip d’educadores i educadors que treballa amb la responsabilitat i el compromís que requereix acompanyar infants en aquesta etapa de la vida tan crucial. La nostra finalitat és acompanyar els infants i les seves famílies en el seu desenvolupament educatiu, emocional i social i millorar el seu benestar i qualitat de vida. D’aquesta manera, posem l’experiència adquirida gestionant de manera integral escoles bressol de tot el territori català al servei de les administracions i altres organitzacions perquè tinguin al seu costat una entitat de confiança per gestionar els serveis en la petita infància.

Grau de satisfacció dels clients dels serveis Escola Bressol de la Fundació Pere Tarrés, any 2020

Aquest 2020 degut a la situació extraordinària de la pandèmia per la COVID-19, la Fundació Pere Tarrés ha fet un gran esforç d’adaptació, per tal d’adequar els seus serveis i activitats a les noves normatives, protocols i mesures de prevenció establertes pel Departament de Salut en cada moment.

Les dades de satisfacció recollides de les enquestes realitzades a clients, confirmen que la qualitat dels serveis i activitats s’ha mantingut en les mateixes posicions que anys anteriors, o inclús han millorat, depenent dels serveis, tot i el context i modificacions aplicades.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal