Presentació

Fa més de 50 anys que la Fundació Pere Tarrés va iniciar un camí  amb l’objectiu de treballar la promoció de la persona, per a la transformació de la societat, a través del desenvolupament de serveis i programes de caire social i educatiu.  

Amb la finalitat de donar resposta a les necessitats d’entitats del sector social i administracions públiques es crea l’àmbit d’Acció Social: amb un esperit crític, transformador i amb vocació de servei públic, facilitant la gestió i la prestació dels serveis impulsats pels diferents agents.  A mida que la nostra acció ha anat creixent hem esdevingut  referents en el sector social i en innovació en el marc de les polítiques socials.

L’Acció Social té com a última finalitat el treball amb les persones per combatre les desigualtats socials. Des d’aquesta perspectiva es treballa amb diferents col·lectius: principalment amb infància, joves i gent gran, amb una especial atenció a les persones en situació de vulnerabilitat social.

A través de l’experiència de tots aquest anys hem consolidat un treball des de la màxima professionalitat en el desenvolupament de serveis i projectes per a la promoció, prevenció i protecció de les persones. La nostra tasca se centra en àrees com la participació ciutadana, convivència, l’educació formal, no formal i l’animació sociocultural,  afavorint el creixement personal i el desenvolupament de les persones, així com dels diferents col·lectius.

Gràcies al nostre equip humà, composat per professionals del sector social,  contribuïm, amb la nostra acció de cada dia, a fer una societat més justa, diversa i inclusiva.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal