Què fem

Actualment treballem en diferents programes on les activitats STEAM són el centre dels nostres projectes d’innovació social i educativa, i estan dissenyades per aprendre explorant i descobrir jugant. A més, el seu desenvolupament es vincula amb els estàndards per a docents proposats per la International Society for Technology in Education (ISTE), entitat que reuneix una comunitat global d'educadors que creuen en el poder de la tecnologia per a transformar l'educació.

Que fem

Àmbits de treball

Els nostres àmbits de treball són, per una banda, la innovació social, digital i tecnològica STEAM amb la capacitació i alfabetització en competències digitals. I, d’altra banda, l’acció educativa i comunitària, on implementem les accions i activitats.

Metodologia

La nostra metodologia STEAM parteix de dos conceptes complementaris d’aprenentatge: DIY (do it your self o fes-ho tu mateix), basat en la idea que tothom és capaç de desenvolupar un projecte, i DIWO (do it with others, fes-ho amb els altres). Aquesta combinació permet tant treballar en equip de manera col·laborativa i participativa, com desenvolupar l'aprenentatge de manera autònoma, contribuint a un exercici d'habilitats personals i socials. Treballem les STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths) com un nou model d'aprenentatge basat en l'ensenyament de les cinc disciplines de manera integrada i no com a àrees de coneixement separades, amb un enfocament interdisciplinari i aplicat. Les STEAM es complementen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de manera integrada amb el currículum escolar, donant així una perspectiva educativa de tres-cents seixanta graus.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal