Infància i família

Projectes d'intervenció en infància i família

La infància és l’eix vertebrador de l’acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés. Amb aquesta perspectiva de lleure i d’acció social desenvolupem programes d’intervenció familiar per a administracions, entitats, empreses i comunitats educatives.

Aquests programes volen donar resposta a les necessitats i demandes existents de manera integral per fomentar les competències socials i educatives de les famílies vers els seus fills tot treballant la capacitació parental, partint sempre de les seves fortaleses i de la intervenció familiar.

Dades destacades

Serveis

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal