Projectes de suport i acompanyament a l’escolarització i reforç escolar

Projectes de suport i acompanyament a l’escolarització i reforç escolar

El nostres projectes de suport i acompanyament a l’escolarització i reforç escolar se centren en els infants i joves, però tenint en compte aspectes com ara la família, el centre educatiu i els diferents agents que intervenen en els processos d’aprenentatge.

Utilitzem una metodologia centrada en l’acompanyament i el ritme de cada infant o jove, descobrint i consolidant els diferents processos d’aprenentatge i treballant en xarxa amb la comunitat educativa de cada territori.

Els nostres serveis no només prioritzen les competències educatives o d’aprenentatges curriculars, sinó que també es treballen les competències socials, que són clau per a un desenvolupament idoni dels infants i joves.

Serveis

  • Projectes de suport i acompanyament a l’escolarització
  • Projectes de reforç escolar
  • Plans educatius d’entorn

Objectius

  • Generar espais de qualitat on els infants i joves puguin consolidar diferents aprenentatges, tant curriculars com socials. En aquests espais oferim serveis i programes on utilitzem metodologies innovadores per tal de poder orientar i acompanyar cada participant respectant el seu nivell, ritme i consolidació dels aprenentatges.
  • Tot això no seria possible sense tenir una mirada comunitària. La nostra manera d’enfocar els diversos serveis sempre cerca generar o enfortir la xarxa local treballant amb els diferents agents educatius i comunitaris.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal