El nostre equip

El nostre equip

Els nostres equips es caracteritzen per la professionalitat i la cohesió. Les direccions dels centres s’alineen perfectament amb el projecte pedagògic de la Fundació Pere Tarrés, treballant per relacionar directament el rol dels educadors i les educadores amb els principis i criteris pedagògics, ja que calen unes determinades competències i habilitats per desenvolupar el projecte sota els paràmetres establerts. Els equips de coordinació i direcció d’escoles posem l’òptica a poder implementar el projecte des d’un treball previ per tal d’arribar a un consens respecte al paper de l’educador/a i els criteris educatius que han de garantir una intervenció homogènia a l’escola.

Si vols treballar amb nosaltres, aquí trobaràs totes les ofertes de feina que tenim actualment.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal