Presentació

Presentació

La Fundació Pere Tarrés disposa d’una àrea especialitzada en innovació educativa i social i captació digital en tecnologia i comunicació que posa al servei d’organitzacions com ara administracions, centres escolars, empreses i entitats.

Presentació

L’equip d’Acció Digital que, amb la seva versatilitat, combina coneixements i competències tant pedagògiques com tecnològiques ha desenvolupat un model d’aprenentatge dissenyat per treballar el pensament creatiu i fomentar l'autonomia i la confiança d’infants, joves, adults i col·lectius en situació de risc d’exclusió social. Utilitzem una metodologia STEAM (science technology engineering art mathematics) enfocada a l’aprenentatge per projectes i a l’ampliació d’habilitats interpersonals com el pensament crític i la resolució de problemes. A més, ens basem en la cultura maker, on el més important s’aprèn fent i on posem la persona en el centre perquè pugui experimentar per si mateixa, posant en valor el procés d’aprenentatge i utilitzant la tecnologia com a eina creativa. Oferim aquestes experiències en diversos formats (tallers, extraescolars, campus, xerrades, jornades).

Els nostres valors

Els projectes que oferim emprant l’educació STEAM ens permeten aprofundir en valors inherents a la missió de la Fundació Pere Tarrés, que se centra en la promoció de la persona, especialment a través de l’educació com a eix vertebrador de la seva acció social i educativa. Així, fomentem:

Habilitats essencials per a la vida

Com el pensament científic, la comunicació, el treball en equip, la presa de decisions o l’autonomia, que contribueixen a donar resposta als reptes actuals i futurs de la nostra societat.

L’art i la creativitat

Com a elements clau per al desenvolupament integral de les persones, estretament relacionats amb les ciències, la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques, indispensables per a les professions futures.

La transformació de les persones

Fomentant el talent amb la vivència d’experiències, on es barreja l’art i la tecnologia, amb l’objectiu de minimitzar l’escletxa digital i els desequilibris de gènere.

La integració del coneixement

Per facilitar una major consciència de les relacions entre les diferents àrees del saber.

El nostre equip

El nostre equip

L’equip d’Acció Digital està conformat per professionals amb una estesa experiència en el disseny i implementació de tallers i activitats. Compten amb un equip amb un perfil multidisciplinar que treballa generant propostes que donen resposta a les necessitats de l’entorn, posant especial interès en la creació de coneixement de valor social i en el desenvolupament de capacitats i competències tecnològiques i digitals, personals i socials.

Aquesta experiència es veu reflectida en col·laboracions com la que es realitza amb Barcelona Activa i el Cybernarium des de 2010, on es desenvolupen espais de formació presencial i digital amb activitats orientades a la iniciació i el perfeccionament d’eines tecnològiques, el disseny i la fabricació digital.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal