El nostre projecte STEAM: Artistem - Comunitat Artistem

El context actual és eminentment digital. Les noves tecnologies han esdevingut les eines i canals per dur a terme activitats tan naturals en l’ésser humà com jugar, treballar o relacionar-nos. Per això és clau integrar-les dins de la dinàmica de l’escola per tal d’estar al dia i també per a captar l’atenció dels infants, adolescents i joves, molts dels quals són nadius digitals.

Cal que els docents i educadors ho tinguin en compte i que actualitzin i aprofundeixin els seus coneixements i competències digitals per tal de poder respondre a la demanda social.

El nostre projecte STEAM (Science Technology Engineering Art & Maths):

Comunitat Artistem

Comunitat Artistem

On es realitzen experiències artístiques d’ensenyament creatives que originen l’interès per la tecnologia, la ciència, les enginyeries i les matemàtiques.

Web Comunitat Artistem

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal