El nostre equip

El nostre equip

Des de la Fundació Pere Tarrés som conscients que el més valuós que oferim és la professionalitat i el compromís de l’equip de persones que formen part del projecte. Però és especialment rellevant el paper dels professionals que desenvolupen programes educatius i socials acompanyant infants, adolescents, joves, gent gran i col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

Comptem amb un ampli equip de més de 1.300 professionals de l’educació i l’acció social que presenten un ampli ventall de perfils per poder donar una resposta flexible i personalitzada a cada projecte. Aquest equip polivalent i flexible té un alt coneixement del territori on intervé i àmplia experiència en la seva àrea.

1.300 professionals de l’educació i l’acció social

Equip polivalent i flexible

Àmplia experiència

Tots els nostres educadors/es estan preparats per desenvolupar els diferents programes i molts d’ells han estat formats a la Fundació Pere Tarrés, ja sigui a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, reconeguda en els rànquings en qualitat pels continguts docents i la preparació dels alumnes, així com en els cursos d’educació en el lleure i acció social que impartim com a escola de formació no universitària pionera i de referència a tot l’Estat.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal