Territorialitat

La Fundació Pere Tarrés desenvolupa programes educatius i socials per a administracions i altres organitzacions socials per tot el territori de Catalunya i Illes Balears.

  • El nostre equip d’educadors i educadores desenvolupen els projectes educatius en els mateixos centres (escoles bressol, centres educatius, centres socioeducatius, biblioteques, casals de joves, casals de gent gran, centres cívics, etc.).
  • Tant els nostres programes socials i educatius com la formació en educació en el lleure i en l’acció social s’acosten als municipis de Catalunya que ho requereixen i ho sol·liciten.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal