L’acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés es desenvolupa a través de programes socials, educatius i de lleure enfocats a la promoció de la persona i la posterior transformació de la societat. Des de fa molts anys col·laborem amb les administracions públiques i altres organitzacions socials.

Innovació social i educativa
equipaments-civico-culturals.jpg

ACCIÓ SOCIAL

Treballem per respondre a les necessitats i demandes de diferents col·lectius i diferents àmbits: gent gran, joventut, família, infància, convivència, gestió cultural i diversitat funcional. Sempre amb l’objectiu de fomentar el creixement personal, la igualtat d’oportunitats, l’empoderament i les diferents formes de participació juvenil, així com la vinculació al territori i la inclusió social. Treballem de forma flexible i personalitzada amb el sector públic i privat 

Veure més

petita-infancia.jpg

PETITA INFÀNCIA

El compromís educatiu de la Fundació Pere Tarrés comença des de la petita infància , posant l’accent en la gestió de les escoles bressol municipals i en serveis pedagògics adreçats a l’educació en infants de 0 a 3 anys. L’objectiu és afavorir el desenvolupament integral de l’infant, respectant els seus interessos, els seu ritmes i promovent la seva autonomia, amb la col·laboració de les famílies.  

Veure més

comunitat-artistem.jpg

TECNOLOGIES PER A LA INNOVACIÓ SOCIAL I EDUCATIVA

La Fundació Pere Tarrés disposa d’una àrea especialitzada en innovació educativa i social i captació digital en tecnologia i comunicació que posa al servei d’organitzacions com ara administracions, centres escolars, empreses i entitats.  

Veure més

video-gent-gran.jpg

Projecte tecnològic per trencar la solitud de la gent gran

calendari2324.jpg

Calendari escolar curs 23-24: Infants i joves referents de l'activisme social

mapa2.jpg

Presència a tot Catalunya i Balears

Bloc Pere Tarrés

La mort i la pèrdua, com podem fer un acompanyament en situacions de dol?

Núria Sánchez Besora - La vida està plena de vivències i aventures. Algunes, moltes d’elles, són positives, i la nostra cultura, la nostra societat, ens anima a planificar-les i celebrar-les. Però la vida també ens dona situacions totalment oposades. Els mals moments són els que donen significat realment als bons moments. 


La identificació i adquisició constant de competències és bàsic per adaptar les entitats a les noves realitats

Marina López Martin - En un món molt canviant, la formació continuada és una exigència per a les entitats. És per això que constantment ens veiem obligades a formar-nos i revisar si comptem amb els coneixements i habilitats necessaris per donar resposta al nostre dia a dia.


Espai de reflexió i participació: El valor del debat en els serveis socioeducatius per a la infància

Noura Farrouh Lbach - El debat és un pilar fonamental de la interacció humana i un element clau en la construcció del coneixement. És un intercanvi comunicatiu on es discuteix i s'argumenta sobre temes diversos, i cada participant hi aporta perspectives úniques.


DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalLa Fundació Pere Tarrés desenvolupa programes educatius, socials i de lleure per promocionar a la persona i transformar la societat. Des de fa molts anys treballem amb les administracions públiques, la comunitat educativa, amb les entitats i empreses de diferents sectors. Des d’aquesta perspectiva la Fundació Pere Tarrés treballa programes de promoció i prevenció en diferents àmbits com infància, joventut i gent gran, amb una especial atenció a les situacions de vulnerabilitat social. A més a més, la Fundació Pere Tarrés treballa activa i estretament amb les escoles de Catalunya per afavorir les competències curriculars a través del lleure educatiu.