COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOC DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

El Treball Social i la importància de les relacions humanes
Treball social Infància vulnerable Gent gran Intervenció social Col·lectius vulnerables

El Treball Social i la importància de les relacions humanes

Elena Requena Varón - Directora del Grau en Treball Social de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Els professionals que treballen amb persones i especialment si es troben en una situació de vulnerabilitat personal i social tenen el deure ètic de construir una relació basada en el respecte, la preocupació genuïna per l’altre i l’acceptació incondicional.

Veure més
El Grau en Treball Social convida a conèixer la persona
Treball social Intervenció social Espiritualitat

El Grau en Treball Social convida a conèixer la persona

Enric Benavent Vallès - Professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Volem formar professionals capaços de ser agents de transformació social, persones compromeses amb una professió que vetlla per cada un dels usuaris dels serveis.

Veure més

Al·lèrgies i intoleràncies, situacions de risc!

Colònies i casals Menjadors escolars Salut

És un fet constatat que actualment hi ha un augment de casos d'al·lèrgies i intoleràncies produïts per determinats aliments. Això suposa un problema de salut cada vegada més important.

Veure més

La teoria del canvi, clau en l’avaluació de l’impacte

Gestió d'entitats Tercer Sector Innovació social

Quan es planteja un model d’intervenció amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones ateses, ja sigui en l’àmbit dels serveis socials, de la salut, de l’educació, del lleure o de qualsevol altre, som capaços de conèixer veritablement quins són els canvis que hem aconseguit?

Veure més

Amb què podem jugar?

Jocs i animació Infància Adolescents i joves Habilitats parentals

A través del joc els infants utilitzen la seva creativitat i desenvolupen diferents aspectes com són la imaginació, la capacitat cognitiva i emocional, la destresa i la força física. Els infants no necessiten res d’específic per a poder jugar, perquè jugar vol dir descobrir i investigar, i a partir de la pròpia imaginació donen vida a qualsevol objecte del seu quotidià.

Veure més

Agents de canvi: L’apoderament com a eina de resolució de conflictes

Adolescents i joves Intervenció social Dinamització comunitària Polítiques de joventut Polítiques socials

Una de les parts fonamentals de la societat tal i com l’entenem avui, és la ciutat, un espai on es troba la població, on es genera comunitat i cohesió social. L'escenari on es desenvolupen les normes culturals i socials per aconseguir la convivència és l’espai públic, el qual és a la vegada l’espai principal de l’urbanisme, de la cultura urbana i de la ciutadania.

Veure més
Autors

VIDEOS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS