Canvia com penses per canviar com actues
Formació Educació social Treball social Mediació i resolució de conflictes Acció social Coaching Educació emocional

Canvia com penses per canviar com actues

Àngels Sogas - Professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Molt sovint som conscients del que sentim però no de que això que sentim ens proporciona un pensament i ens porta a actuar d’una determinada forma. Àngels Sogas, professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, ens explica la relació entre pensament, conducta i emoció.

Veure més
Per què és important jugar?
Jocs i animació Infància Drets de la infància Habilitats parentals

Importància del joc

Bet Bartrina Comalat - Docent de cursos de lleure

Jugar és un dret dels infants i una necessitat. A partir d’aquesta necessitat les persones experimentem, sentim curiositat i descobrim, ens expressem i aprenem sense adonar-nos-en.

El joc és una eina d’aprenentatge innata en la qual s’esdevé un procés interactiu i de comunicació amb l’entorn natural i amb altres persones.

La relació que es dóna, a través del joc, entre infants o entre infants i adults els portarà a entendre i comprendre què passa en el món en què vivim.

Veure més

Quines són les competències que NO cal demanar-li al líder?

Formació Gestió d'entitats Tercer Sector Associacionisme Consultoria i Estudis

Actualment, no són pocs els llibres i conferències que tracten el tema del lideratge. Molts d’ells parteixen d’una mirada eminentment nord-americana en la qual es destaca el paper del líder com una persona (individualisme) amb coneixements, destresa i més de 100 habilitats en tots els àmbits (sobre-qualificació). A vegades quasi diria que se l’eleva al nivell de semi-déu.

Veure més

Els infants veuen la vida a través dels nostres ulls

Infància Famílies Petita infància Facultat Pere Tarrés Educació emocional Habilitats parentals

“No veiem les coses com són, les veiem com som” deia Anaïs Nin. De petits, principalment el pare, la mare, però també els adults referents que té l’infant al seu voltant, mestres, educadors, monitors, són els qui interpreten la realitat on viu. Isabel Torras, professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, ens ho explica.

Veure més

Després del 8M

Intervenció social Perspectiva de gènere Polítiques socials Violència de gènere

La vaga general feminista i les nombroses mobilitzacions a la majoria de ciutats i pobles de Catalunya van ser un èxit sense precedents superant totes les expectatives de les organitzacions convocants. Va representar una eclosió social de reivindicació a favor de la igualtat, a la que es van sumar moltes dones i també homes.

Però què ha passat per a què enguany s’hagin desbordat totes les previsions?.

Com sempre, les causes són múltiples, però de motius, en sobren.

Veure més