COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOC DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Relat d'una experiència que ens ha fet créixer professional i personalment

Visita a la UTE de Jaen

Marta López - Coordinadora del Servei d’Orientació i Promoció Professional de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Entre els dies 9 i 11 de juliol, un grup d'estudiants del Grau d'Educació Social i de Treball Social, i dos acompanyants, vàrem viatjar a Jaén, per conèixer la Unitat Terapèutica i Educativa del Centre Penitenciari de la mateixa ciutat.

Veure més
Casals i colònies per als infants i joves en situació d’“alta” vulnerabilitat social
Colònies i casals Infància vulnerable Monitors Voluntariat Pobresa i exclusió social Col·lectius vulnerables

Beques per a colònies i casals d'estiu

Irene Mata Martínez - Comissió de beques de colònies i casals socials de la Fundació Pere Tarrés

Els mitjans de comunicació anuncien aquests dies casals i colònies molt atractius que organitzem les entitats de lleure. Les famílies realitzen un esforç econòmic considerable per inscriure-hi els seus infants durant l’estiu, però només ho poden fer si disposen d’uns ingressos econòmics que els hi ho permet. Malauradament, hi ha d’altres famílies que no poden fer front al cost que aquestes activitats suposen.

Veure més

Converses sobre Art i Educació

Educació i tecnologia Adolescents i joves

Actualment, les aplicacions de missatgeria instantània, amb els seus avantatges, també amb els seus desavantatges, ens donen la possibilitat de compartir moments de reflexió al voltant de la nostra feina. 

Veure més

Treballadors pobres

Inserció laboral Polítiques socials

Encara que es parla molt de la suposada recuperació econòmica, una mirada acurada a la realitat que ens envolta mostra que encara estem lluny d’una millora real. Només una dada: gairebé mig milió de persones viuen a Catalunya atrapades entre l’atur i la precarietat laboral, sense perspectives de sortir-ne durant el proper any. 

Veure més

VIDEOS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS