Fòrum social

El Fòrum Social Pere Tarrés és un espai de reflexió organitzat per la Fundació Pere Tarrés amb la col·laboració del diari El País, que té per objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social. A cada edició s’hi convida, presencialment o de manera telemàtica, una persona rellevant del món social, polític, educatiu, acadèmic, institucional o econòmic i la seva intervenció va seguida d’un espai de diàleg posterior.
Al llarg de més de 15 anys, pel Fòrum Social Pere Tarrés hi han passat personalitats com ara els presidents de la Generalitat Artur Mas, José Montilla o Jordi Pujol; el president del Parlament Europeu, Hans-Gert Pöttering; o l’Abat de Montserrat, entre d’altres experts i expertes.

Conferència-col·loqui amb el secretari general per al Repte Demogràfic , Francesc Xavier Boya

La Fundació Pere Tarrés us convida a la conferència-col·loqui "El diàleg urbà-rural": 

A càrrec del Sr. Francesc Xavier Boya Alós, secretari general per al Repte Demogràfic del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. 

L’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20 €.

Us demanem seriositat en la vostra confirmació per no malbaratar l’àpat. Per a més informació, contacteu al telèfon 93 430 16 06.

El Fòrum Social Pere Tarrés és un espai de reflexió plural en temes d’acció social, organitzat amb la col·laboració del diari El País i que reuneix periòdicament representants de l’àmbit social, polític, educatiu, acadèmic, institucional o econòmic. Al llarg de quinze anys, pel Fòrum Social Pere Tarrés hi han passat personalitats com ara els presidents de la Generalitat Artur Mas, José Montilla o Jordi Pujol; el president del Parlament Europeu, Hans-Gert Pöttering; l’Abat de Montserrat i nombrosos experts del món acadèmic i empresarial, entre molts altres ponents. Consulteu aquí les edicions anteriors del Fòrum Social Pere Tarrés.

Idioma: Català

Segueix-lo per Twitter amb l’etiqueta #FòrumPereTarrés

Inscriu-t'hi

Altres fòrums

Col·lecció de vídeos del Fòrum social

COL·LECCIÓ DE VÍDEOS DEL FÒRUM SOCIAL

Llista de reproducció dels vídeos enregistrats del Fòrum Social.