Cases de colònies i albergs a Catalunya i Balears per a escoles, esplais i famílies

grups-esportius.jpg

ALBERGS I CASES PER A GRUPS
Esportius, culturals, religiosos i altres

Colònies per a AMPA/AFA

COLONIES PER A AMPA/AFA
Colònies amb monitors a temps complet

La Conreria

CERCA LA TEVA CASA
Catalunya i Balears

esplais.jpg

ALBERGS I CASES PER A ESPLAIS
Amb instal·lacions totalment equipades

Les nostres cases de colònies i albergs

Les nostres cases de colònies i albergs

alfar1.jpg

Alfar
El Maresme

Anna Maria Janer

Anna Maria Janer
La Cerdanya

Artur Martorell

Artur Martorell
Baix Penedès

Binicanella

Binicanella
Mallorca

Casal de l'Esperança

Casal l'Esperança
Ripollès

Era Garona

Era Garona
Vall d'Aran

La Conreria

La Conreria
El Maresme

La Ruca

La Ruca
Bages

La Sala

La Sala
El Prepirineu

Les Estades

Les Estades
Pallars Sobirà

Los Josepets

Els Josepets
Montsià

Llar Talamanca

Llar Talamanca
Bages

Mas Po-Canyadó

Mas Po-Canyadó
El Maresme

Montsec-Mur

Montsec-Mur
El Montsec

Pare Artigues

Pare Artigues
El Pre-Pirineu

Santa Maria del Roure

Santa Maria del Roure
Osona

alberg-pere-tarres-17.jpg

Alberg Pere Tarrés
Barcelona

Assegurances

Assegurances de voluntariat i lleure

Assegurances de voluntariat i lleure

Les entitats i organitzacions no lucratives que realitzen activitats de lleure tenen voluntaris i voluntàries que, lliurement, es comprometen a realitzat una obra d’interès general, sigui cívica, educativa, cultural... L’entitat te la responsabilitat legal d’assegurar-los. Pel que fa a l’assegurança de lleure, és obligatori assegurar als infants, joves, monitors i monitores d’accidents i responsabilitat civil sempre que es realitzi qualsevol tipus d’activitat amb ells.

Més

Autocars

Servei d’autocars

Servei d’autocars

La Fundació Pere Tarrés, convençuda de la importància de garantir un transport segur, de qualitat i accessible, posa a disposició per a entitats d'educació en el lleure, escoles, institucions educatives, esplais, organitzacions i grups un servei de reserva d’autocars per realitzar els seus trasllats, transfers, i excursions, diàries o esporàdiques amb companyies de qualitat, solvència i seguretat, i que disposen vehicles de 22 fins a 72 places.

Més

Blog de famílies

La Fundació Pere Tarrés disposa de 17 cases de colònies i albergs arreu de Catalunya i Balears, situats en paratges privilegiats, a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i a l’illa de Mallorca.

Són instal·lacions polivalents que posa a disposició de les escoles d’infantil, primària i secundària, centres d’esplai, equips esportius, diferents grups d’amics, culturals i religiosos, organitzacions i famílies i grups de famílies amb nens.

A les cases de colònies i albergs s’organitzen diferents projectes depenent de l’estació de l’any, amb activitats organitzades i dirigides per equips d'educadors, educadores, monitors i monitores que treballen a diferents programes de la Fundació Pere Tarrés.

Són allotjaments amb encant a la vora del mediterrani a Tiana, Calafell i Mallorca; amb boscos de pi roig, alzines i roures a les cases del Bages, del Pirineu i Prepirineu català; per fer-hi tota mena d’esports d’aventura als albergs de la Cerdanya i Rialp; pobles mariners i vistes infinites sobre el Delta a Les Cases d’Alcanar; i la descoberta del cel i els estels al paisatge del Montsec.

Conegueu d’una manera diferent indrets familiars i d’altres de nous, amb les aventures i descobertes que us ofereixen les cases de colònies i els albergs a Catalunya i Balears de la Fundació Pere Tarrés.