Alberg Anna Maria Janer a Llívia, Girona

c. Forns, 19, 17427, Llívia

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Reserva
70 places
Obert tot l'any
Pensió completa
Es pot compartir
Piscina municipal
Habitacions amb bany
Nucli urbà
Transport públic
Wifi
Pistes d'esquí
Calefacció
Adaptada

El municipi és integrat, a més de Llívia, pels pobles de Gorguja i de Cereja, el caseriu de Gorguja Petita (Mas de Travis) i el Mas Jonquer. A més, s'hi troba l'església de Sant Guillem de la Prada. 

L’alberg està pensat per acollir centres escolars d’infantil, primària i secundària, centres d’esplai, grups d’amics, organitzacions i, especialment, famílies amb infants, tant en cap de setmana, a l’estiu i a la temporada de neu, ja que a pocs kilòmetres hi ha les pistes d’esquí de La Molina, La Masella i Font Romeu, i les pistes franceses de Les Angles. 

Disposa d’habitacions de 4 a 14 places amb bany, menjador i sala d’activitats. Està situat al nucli del poble, a tocar de l’antiga farmàcia Esteve i de l’església. A més, al poble hi ha una pista poliesportiva municipal, un camp de futbol, una piscina municipal, un skatepark i un centre d'hípica.

Activitats relacionades

Vacances en família

Vacances en família

Colònies escolars d'esquí i snowboard

Colònies escolars d'esquí i snowboard

Colònies d'esquí i snow de Reis

Colònies d'esquí i snow de Reis

Distribució

Instal·lacions exteriors

  • Poliesportiu municipal a 700 metres
  • Piscina municipal
  • Camp de futbol de gespa municipal

Instal·lacions interiors

Planta baixa 
  • Menjador i cuina
  • Sala d'activitats
  • Banys
Primera Planta
  • Habitacions de 4 i 6 places amb bany
Segona Planta
  • Habitacions de 6 i 14 places amb bany

Rutes i itineraris

El municipi de Llívia està situat en un entorn natural privilegiat, fet que el converteix en un indret esplèndid per a descobrir la natura, la gastronomia de muntanya i la pràctica esportiva. El nucli antic de la vila de Llívia està declarat bé cultural d'interès nacional en la categoria de conjunt històric. Les cases dels carrers del Mercadal, de Fontcitrane, de Santa Maria i l'antiga plaça Major conserven la típica arquitectura cerdana, portals amb clau granítica, amb teulada de pissarra, façana de pedra picada i balconades i porticons de fusta. 

Hi destaca l'església de la Mare de Déu dels Àngels. Altres llocs d'interès són el castell de Llívia, el Museu de la Pagesia i el Parc de Sant Guillem

Llívia és coneguda, entre d’altres coses, per la Farmàcia Esteve, una de les més antigues d'Europa, fundada probablement a principis del segle xv, tot i que està documentada des del 1594. Aquesta farmàcia està situada just al costat de l’alberg Anna Maria Janer. 

De l’entorn més proper, en destaca el parc Animalier de Les Angles, les coves de la Font Rabiosa, el forn solar d’Odello i el Tren Groc, entre d’altres visites culturals que es poden realitzar. 

I pel que fa als amants de la neu, els trineus, l’esquí i l’snowboard, podeu gaudir de les pistes de La Molina, La Masella i Font Romeu o Les Angles, a França.

SEGELLS DE QUALITAT I RECONEIXEMENTS

ISO 9001:2015
Activium
Xanascat
Reaj

Dades tècniques

Número legal AJ000286

Segell Anna Maria Janer

Com arribar

Tren
Renfe Barcelona – Puigcerdà. De Puigcerdà a Llívia hi ha 5 km. Hi ha servei d’autocar de l’Alsina Graells (tel. 93 265 68 66).

Cotxe de línia
Barcelona – Puigcerdà – Llívia. Hi ha servei d’autocar de l’Alsina Graells (tel. 93 265 68 66).

Cotxe particular
Per l’Eix del Llobregat: Barcelona – Sabadell – Terrassa – Manresa – Berga – Túnel del Cadí. Després, ctra. direcció a Puigcerdà. A Puigcerdà, cal prendre la ctra. fins a Llívia. L’alberg és dins del poble, al mateix carrer que porta a l’església i al museu de la farmàcia.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR