Marxem en família

PROGRAMA DE
VACANCES FAMILIARS

Filtres

Proposta amb activitats

Proposta al teu aire

Què diuen de nosaltres?

Què us trobareu?

Cuina de qualitat

Habitació privada per família amb bany

Bany dins de l’habitació

Allotjament de menors de 3 anys gratuït

Instal·lacions completes

Activitats per a tota la família incloses*

*excepte activitats externes i escapa’t al teu aire

Vols ser el primer en assabentar-te de les nostres propostes?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalGaudeix encara més de les vacances amb tota la família. Un turisme diferent, ideal per a famílies amb nens, amb activitats organitzades i dinamitzades per monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés, pensades per gaudir-ne tots. 

Deixa’t portar i rodeja’t d’entorns sorprenents: del Mediterrani, a la casa de colònies que es troba a Calafell; dels boscos de pi roig, alzines i roures, a les cases d’Osona i del Bages; del Pirineu i el Prepirineu català i de tots els esports d’aventura, als albergs de la Cerdanya, Rialp i Salardú; dels pobles mariners i vistes infinites sobre el Delta de l’Ebre, a les Cases d’Alcanar, i de la descoberta del cel de nit, dels estels i del temps, al paisatge del Montsec... 

Coneixeu d’una manera diferent indrets familiars i altres de nous amb les excursions, les aventures, les gimcanes, els jocs de nit, les visites culturals i descobertes d’una manera nova, amb tota la família i els amics. 

Cases de colònies i albergs, molts dels quals amb piscina, amb instal·lacions esportivespensió completa i amb habitacions per a tota la família amb bany. Un turisme amb un ambient familiar, en cases i albergs totalment preparats per viure la gran aventura de l’estiu.