Pont de desembre en família

Proposta amb activitats

Les Estades | Rialp

Del 06.12.23 al 10.12.23 (mínim 3 dies/2 nits)

Vine a gaudir d’uns dies a l’alberg Les Estades de Rialp, amb un munt d’activitats per a tota la família. Aprofiteu els espais exteriors de la casa per jugar i divertir-vos mentre fem activitats amb els monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

reserva online

Pont de desembre en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Descobrirem els racons amagats de Rialp i la Noguera Pallaresa, anirem d’excursió a la vall d’Àssua i descobrirem l’estany de Montcortès. Jugarem amb la neu i gaudirem dels jocs de nit.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada de 2 nits)

4PC* 3 nits | 3PC* + 1 dinar 3 nits | 3PC* 2 nits | 2PC* + 1 dinar 2 nits | 2PC*
Adults 202,75 € 163 € 155 € 113,60 € 105,60 €
Nens de 3 a 14 anys 134 € 108,50 € 100,50 € 75 € 67 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Als menors de 3 anys que consumeixin el menjar de la casa, se’ls hi aplicarà 11 € per nit (inclou: sopar, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). En aquest alberg, podeu demanar les habitacions confort de 2 i 3 places i, si tenim disponibilitat, no haureu de pagar el suplement addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Les Estades | Rialp

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà.

Veure la casa

Les Estades

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal