Per què la Fundació Pere Tarrés?

La Fundació Pere Tarrés és una entitat dedicada a l’educació i l’acció social. La seva trajectòria, de més de 60 anys, acumula una llarga experiència en la gestió de cases de colònies i albergs i la promoció de les colònies de vacances per a infants, adolescents i joves.

Cada estiu, les colònies i activitats de lleure organitzades a l’entorn de la Fundació Pere Tarrés apleguen més de 30.000 persones.

Durant el curs escolar, més de 20.000 infants i joves participen en les colònies escolars i d’educació ambiental que realitzem a les nostres cases de colònies i albergs. 

Els programes de vacances per a famílies s’han desenvolupat a partir de l’experiència i expertesa acumulada en la gestió de tots aquests programes.

El programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés està concebut a partir dels aprenentatges i experiències de què disposen els nostres professionals. 

La llarga i avalada trajectòria de la Fundació Pere Tarrés en el camp educatiu i en la gestió de cases de colònies i albergs és la garantia que propicia que els nostres programes estiguin valorats molt positivament per part de les famílies que en són usuàries! 

Si no coneixeu l’acció de la Fundació Pere Tarrés us recomanem visitar l’espai web corporatiu www.peretarres.org.

Què us trobareu?

Cuina de qualitat

Habitació privada per família amb bany

Bany dins de l’habitació

Allotjament de menors de 3 anys gratuït

Instal·lacions completes

Activitats per a tota la família incloses*

*excepte activitats externes i escapa’t al teu aire

Vols ser el primer en assabentar-te de les nostres propostes?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal