Coneix la nostra proposta

Et donem la benvinguda a la millor opció per gaudir de les vacances amb tota la família! El programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés és la millor de les opcions per passar uns dies de vacances o gaudir d’un pont o cap de setmana en un entorn privilegiat i acompanyat de monitors i monitores que proposen activitats i experiències divertides i engrescadores!

Marxem en família!

El programa Marxem en família és una proposta de lleure educatiu per viure-la amb tots els membres de la família:

Es realitza en cases de colònies i albergs juvenils, que són equipaments pensats i adaptats per a tot tipus d’activitats i públics. A la Fundació Pere Tarrés disposem d’una xarxa d’albergs i cases de colònies renovades, amb habitacions equipades amb bany privat, espais confortables i serveis de qualitat.

Ofereix propostes i activitats pensades per al conjunt de la família: els monitors i monitores que les dinamitzen t’ofereixen activitats dissenyades per gaudir-les amb tota la família: excursions, visites a indrets d’interès, jocs cooperatius en grup, vetllades...

Amb una programació d’activitats completa i que et permetrà no haver de pensar en res més per gaudir de les teves vacances: l’equip de monitors i monitores dissenya una programació de propostes i experiències per tots els dies (una activitat per al matí, una per a la tarda i una per a la nit) de les quals podràs gaudir conjuntament amb tots els membres de la família!

En convivència amb altres famílies, però amb la intimitat per a la teva: l’organització de l’estada afavoreix la convivència amb altres famílies (que també formen part de l’estada i s’allotgen a l’alberg), però permet que cada família disposi de la seva habitació privada amb bany a dins (segons la instal·lació i el preu). També el moment del menjador s’organitza amb taules individuals per a cada família i les racions se serveixen de manera que cada família té el seu àpat.

Amb pensió completa i amb un servei auster, però de qualitat: un altre dels aspectes molt valorats d’aquest programa Marxem en família és el fet que es disposa de pensió completa, amb una oferta gastronòmica cuinada a la mateixa instal·lació. En cada àpat, s’ofereix un primer plat, un segon plat i unes postres. Els esmorzars combinen diverses opcions i també s’ofereix un petit berenar. Els dies que l’organització d’activitats ho fa necessari, es proveeixen pícnics. Les famílies, especialment els infants, se sumen a col·laborar a l’hora de parar i desparar la taula. Les habitacions, especialment els banys, en el cas de les estades de més de tres dies, es repassen en dies alterns.

Dues modalitats del Marxem en família – Vacances Pere Tarrés

T’oferim dues maneres de viure el nostre programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés:

Amb activitats

Inclou activitats durant tota l’estada. Són propostes opcionals, però que completen tota la planificació de l’estada per gaudir-ne amb diverses activitats i experiències.

Al teu aire

Esporàdicament, també organitzem programes al teu aire, que no inclouen activitats programades ni dinamitzades per monitors i monitores. Des de la instal·lació, us poden oferir propostes i recomanar activitats per fer!

Altres programes de vacances per a tota la família que es realitzen a les nostres instal·lacions

Altres programes

A les nostres cases de colònies i albergs hi poden conviure altres programes de vacances per a tota la família organitzats per la mateixa Fundació Pere Tarrés, però amb elements singulars que els fan diferents. 

És important destacar que a les nostres instal·lacions també organitzem el programa Vacances en família – Xanascat, gràcies a la confiança que la Xarxa Nacional d’Albergs de Catalunya de la Generalitat de Catalunya diposita en la nostra entitat. D’aquesta manera, en alguna ocasió pot passar que en una mateixa setmana o cap de setmana convisquin els dos programes. 

En què es diferencien?

Marxem en família

Vacances Pere Tarrés

  • S’hi accedeix directament, fent la reserva a través de la Fundació Pere Tarrés, escollint la proposta i la instal·lació, segons disponibilitat.
  • En la modalitat amb activitats, hi ha activitats programades cada dia (matí, tarda i nit).
  • Es prioritza que les habitacions tinguin bany privat.
  • S’hi inclouen sempre els llençols i, quan són estades de tres o més nits, també les tovalloles.
  • Inclou el berenar.
Xanascat

Vacances en família Xanascat

  • S’hi accedeix a través d’una sol·licitud en determinades dates i a partir de l’assignació de places en un sorteig públic.
  • Els programes de cap de setmana no inclouen activitats. En ponts i caps de setmana, només s’hi inclouen dos dies d’activitat.
  • No s’assegura que totes les habitacions disposin de bany privat (s’utilitzen banys comunitaris).
  • S’hi inclouen llençols, però no s’hi inclouen les tovalloles.
  • No s’hi inclou berenar.

Què us trobareu?

Cuina de qualitat

Habitació privada per família amb bany

Bany dins de l’habitació

Allotjament de menors de 3 anys gratuït

Instal·lacions completes

Activitats per a tota la família incloses*

*excepte activitats externes i escapa’t al teu aire

Vols ser el primer en assabentar-te de les nostres propostes?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal