Programes

Ponts i caps de setmana amb activitats

Ponts i caps de setmana amb activitats

Vols aprofitar al màxim els ponts i caps de setmana? El programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés amb activitats us ofereix una opció immillorable. Us oferim una proposta temàtica (temporada de bolets, descobrir la neu, esclat de primavera, brama del cérvol...) per viure-la amb activitats i experiències que faran de la vostra escapada unes vacances inoblidables!

descobreix totes les propostes

ponts-al-teu-aire.jpg

Ponts i caps de setmana al teu aire

Vols gaudir d’uns dies de descans i desconnexió en un entorn privilegiat i en família o grup? A la Fundació Pere Tarrés us oferim l’allotjament en una instal·lació pensada per a les famílies, una oferta alimentària casolana i de qualitat i un entorn immillorable en el qual trobareu opcions i ofertes per viure els vostres caps de setmana i ponts!

descobreix totes les propostes

Estiu amb activitats

Estiu amb activitats

Si voleu viure i gaudir d’uns dies de vacances d’estiu amb la família i pensant en el lleure dels vostres fills i filles, la millor opció és el programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés. Gaudireu d’uns dies en entorns i indrets privilegiats, us refrescareu ja sigui a la piscina o a la platja i, alhora, podreu passar-ho bé amb les diferents propostes d’activitats que els monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés han preparat. Us esperem!

descobreix totes les propostes

Estiu al teu aire

Estiu al teu aire

Escull una casa de colònies o un alberg de qualitat, com els nostres, per passar les teves vacances d’estiu i programar les activitats al teu aire. Amb la proposta d’estiu al teu aire, tindràs el servei d’un equipament amb pensió completa (amb la possibilitat de demanar pícnics per als dinars) i alhora poder fer aquelles activitats i experiències que tu decideixis.

descobreix totes les propostes

Què us trobareu?

Cuina de qualitat

Habitació privada per família amb bany

Bany dins de l’habitació

Allotjament de menors de 3 anys gratuït

Instal·lacions completes

Activitats per a tota la família incloses*

*excepte activitats externes i escapa’t al teu aire

Vols ser el primer en assabentar-te de les nostres propostes?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal