Què us oferim

Què us oferim

El programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés inclou un conjunt d’elements que el fan la millor opció per viure unes vacances per a tota la família:

Cuina casolana i de qualitat a la mateixa instal·lació

Als albergs i les cases de colònies de la Fundació Pere Tarrés cuinem una dieta saludable i variada i, alhora, adaptem els nostres menús a les necessitats i dietes especials de les persones que s’allotgen amb nosaltres.

Habitació privada per família

La majoria de les nostres instal·lacions compten amb habitacions d’entre 4 i 8 places. Cada família disposa de la seva habitació. Cal assenyalar que les habitacions privades tenen un mínim d’ocupació de tres places. En cas de ser dues places, podeu triar aquesta opció amb un suplement.

Bany dins de l’habitació

La majoria de les habitacions de les cases de colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés disposen de banys complets dins de les habitacions. D’aquesta manera, cada família disposa de la seva dutxa, WC i pica de mans.

Menors de 3 anys, allotjament gratuït

El programa Marxem en família – Vacances Pere Tarrés estableix la gratuïtat de l’allotjament per als infants menors de 3 anys. Si voleu que la criatura menor de tres anys faci l’alimentació a la casa de colònies o l’alberg, podreu sol·licitar-ho a la casa amb el suplement corresponent.

Instal·lacions completes

Les nostres instal·lacions disposen de tots els serveis i equipaments per gaudir de les millors vacances: sales d’activitats, espais per al temps lliure, exteriors propis, espai per estacionar els vehicles, menjador amb taules diferenciades per a les famílies...

Activitats per a tota la família incloses

El nostre programa inclou totes les activitats durant tot el dia (matí, tarda i nit). Les activitats estan pensades i proposades per viure-les amb tots els membres de la família. Acostumen a ser excursions, sortides, jocs en grup, vetllades... En cas que es programin activitats que impliquin suplement (entrades, pàrquing, desplaçament...), s’anuncia explícitament i aquestes despeses van a càrrec de les famílies. De cada programa, en podreu veure al web la planificació orientativa de l’estada. Aquesta l’explicarà també l’equip de monitors i monitores el primer dia de l’estada.

Vols ser el primer en assabentar-te de les nostres propostes?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal