FAMÍLIES
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

El poder de transformar les circumstàncies és dins nostre
Educació social Treball social Acció social Salut mental Coaching Educació emocional Habilitats socials

El poder de transformar les circumstàncies és dins nostre

Àngels Sogas - Professora de la Facultat d'Educació i Treball Social Pere Tarrés - URL

Us heu fixat que davant d'una mateixa situació cadascun de nosaltres responem de manera diferent? No us heu trobat mai que davant d'un mateix fet, ja sigui un fet de caire amable o fins i tot un fet dolorós, cada persona el veu de manera molt diferent? I us heu preguntat per què? Doncs la responsable de tot plegat és l'actitud. Si, l'actitud. Sempre hem sentit dir que l'actitud davant la vida ho és tot i és totalment cert. L'actitud ens marca la manera que tenim d'afrontar la vida.

Veure més

Reptes per a la convivència postcovid19. Augmenta el racisme? Què fem?

La convivència i per tant la cohesió social són elements clau en la vida quotidiana dels projectes comuns en els barris i en el món relacional de les persones. La bona convivència permet impulsar i establir solidaritats, intercanvis i relacions entre les persones, tant des d'una finca veïnal fins a un espai públic compartit, un equipament o  una escola.

Veure més

La participació infantil en època de confinament

Infància Acció social

El binomi infants - confinament ha estat molt recurrent en els mitjans a nivell mediàtic ja que ha generat polèmica després que els nens i nenes estiguessin 40 dies sense sortir de casa.

Veure més

VIDEOS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS