Gaudeix de l’estiu amb la Fundació Pere Tarrés. Totes les nostres activitats al teu servei: colònies d'estiu, casals, campaments, vacances en família, formació de monitors, centres d'esplai i beques socials per a infants en risc d’exclusió social. Les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

Colònies d'estiu

Colònies

La Fundació Pere Tarrés t’ofereix unes colònies d’estiu divertides i inoblidables. Una experiència única, educativa i segura. A la muntanya, a la platja, de cuina, en anglès, de robòtica,  multiaventura, i moltes més!

Veure més
Casals

Casals

Ja pots consultar l’oferta de casals d’estiu 2022. Perquè els infants gaudeixin al màxim possible en un entorn segur i de confiança que afavoreixi el seu aprenentatge i lleure. Consulta la proposta pedagògica aquí.

Veure més
Vacances en família

Vacances en família

La Fundació Pere Tarrés posa a la disposició de les famílies les seves cases de colònies a l’estiu. Per gaudir d’un turisme diferent, a la natura i amb monitors que dinamitzen activitats pensades per a tota la família.

Veure més
Centres d'esplai

Centres d'esplai

Descobreix les colònies, els casals, els campaments i les rutes d’estiu als centres d’esplai que acullen a milers d’infants per proporcionar-los una experiència educativa, de convivència i diversió de primer nivell.

Veure més
Formació de monitors

CURSOS DE MONITORS I DIRECTORS DE LLEURE

Vols aprofitar l’estiu? Forma’t i aconsegueix el títol de monitor o monitora de lleure amb totes les actualitzacions respecte prevenció i higiene de les activitats de lleure. Consulta totes les modalitats disponibles.

Veure més
Beques i ajuts

Beques i ajuts

El valor educatiu de les activitats d’estiu és tant rellevant que ningú se’n pot quedar exclòs. Des de la Fundació Pere Tarrés articulem una campanya de beques, ajuts i activitats becades per fer-ho possible. Informa-te’n.

Veure més
Beques socials

Beques per a infants en situació de vulnerabilitat

Concedim beques als infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i a casals d’estiu, i viure experiències noves i enriquidores com la resta de nens i nenes. Ajuda’ls a créixer

Col·labora

L’Estiu Pere Tarrés en Xifres de l’Estiu 2021

35567

Participants en activitats d’estiu

4171

Beques atorgades

4460

Monitors/es implicats

Què diuen de l’Estiu Pere Tarrés?

 
 

EstiuTuber

Els pilars de les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

Més informació

Preguntes freqüents

Colònies

Casals

Beques

Com són els nostres monitors/es

Colònies

Casals

Vols formar part del nostre equip?

Blog de famílies

L’educació és la resposta: quatre reptes actuals del món educatiu

Isabel Torras - Com acompanyar les noves generacions perquè siguin competents i felices en un món cada vegada més complex i alhora construir societats més cohesionades?


Programa d’Acompanyament Educatiu

Judith Hernández Juárez - Els centres educatius treballen per apropar-se a una cultura restaurativa per avançar cap a una solució dialogada dels conflictes en les primeres etapes en comunitat


El lleure educatiu, dinamitzador de comunitats i promotor d’activisme social

Txus Morata - Les activitats de lleure educatiu, concebudes des del compromís solidari i per a l'enriquiment del bé comú, permeten crear societats més justes i igualitàries


Les activitats d’educació en el lleure a l’estiu, com ara les colònies i els casals, són una oportunitat única que contribueixen al creixement dels infants, adolescents i joves. Organitzades per la Fundació Pere Tarrés, l’entitat de lleure més gran de Catalunya, els centres d’esplai federats o els centres socioeducatius adherits són una experiència educativa i vital per aprendre, divertir-se, conèixer nous amics i amigues, fer esport, descobrir la natura i treballar valors i hàbits saludables, sempre acompanyats per un entusiasta equip de monitors i monitores preparats a la Fundació Pere Tarrés, l’escola de referència de formació en el lleure a Catalunya i a Espanya. Consolidant la confiança i la seguretat de les nostres activitats, assolida l’any anterior amb totes les mesures i restriccions per la pandèmia, enguany les colònies, els casals, les rutes, els campaments i les activitats per a famílies se centraran en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb especial atenció a aprofundir en la mirada sostenible i ecològica de les noves generacions. Un estiu perquè tots els infants puguin gaudir com a nens i nenes i créixer com a persones perquè sabem que les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

AVÍS: Fotografies realitzades durant les activitats anteriors i durant els anys 2016, 2019 i 2021

INFO COVID-19

Totes les activitats d'estiu de l'entitat s'organitzen seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Consulta aquí les mesures COVID-19.