INFO COVID-19

Totes les activitats d'estiu de l'entitat s'organitzen seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Consulta aquí les mesures COVID-19.

Gaudeix de l’estiu amb la Fundació Pere Tarrés. Totes les nostres activitats al teu servei: colònies d'estiu, casals, campaments, vacances en família, formació de monitors, centres d'esplai i beques socials per a infants en risc d’exclusió social. Les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

Colònies d'estiu

Colònies

La Fundació Pere Tarrés t’ofereix unes colònies d’estiu divertides i inoblidables. Una experiència única, educativa i segura. A la muntanya, a la platja, de cuina, en anglès, de robòtica,  multiaventura, i moltes més!

Veure més
Casals

Casals

Ja pots consultar l’oferta de casals d’estiu 2021. Perquè els infants gaudeixin al màxim possible en un entorn segur i de confiança que afavoreixi el seu aprenentatge i lleure. Consulta la proposta pedagògica aquí.

Veure més
Vacances en família

Vacances en família

La Fundació Pere Tarrés posa a la disposició de les famílies les seves cases de colònies a l’estiu. Per gaudir d’un turisme diferent, a la natura i amb monitors que dinamitzen activitats pensades per a tota la família.

Veure més
Centres d'esplai

Centres d'esplai

Descobreix les colònies, els casals, els campaments i les rutes d’estiu als centres d’esplai que acullen a milers d’infants per proporcionar-los una experiència educativa, de convivència i diversió de primer nivell.

Veure més
Formació de monitors

CURSOS DE MONITORS I DIRECTORS DE LLEURE

Vols aprofitar l’estiu? Forma’t i aconsegueix el títol de monitor o monitora de lleure amb totes les actualitzacions respecte prevenció i higiene de les activitats de lleure. Consulta totes les modalitats disponibles.

Veure més
Beques i ajuts

Beques i ajuts

El valor educatiu de les activitats d’estiu és tant rellevant que ningú se’n pot quedar exclòs. Des de la Fundació Pere Tarrés articulem una campanya de beques, ajuts i activitats becades per fer-ho possible. Informa-te’n.

Veure més
Beques socials

Beques per a infants en situació de vulnerabilitat

Concedim beques als infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i a casals d’estiu, i viure experiències noves i enriquidores com la resta de nens i nenes. Ajuda’ls a créixer

Col·labora

L'Estiu Pere Tarrés en xifres

35567

Participants en activitats d’estiu

4171

Beques atorgades

4460

Monitors/es implicats

Què diuen de l’Estiu Pere Tarrés?

 
 

EstiuTuber

Vols formar part del nostre equip?

Blog de famílies

4 idees originals per suportar millor el confinament

Equip de Programes Educatius i Socials - Per començar la setmana amb bon humor i energia, us plantegem 5 propostes originals per fer a casa aquests dies de confinament.


Jocs per jugar a casa amb infants a partir de 8 anys

Equip de Programes Educatius i Socials de la Fundació Pere Tarrés - Passar-s’ho bé a casa aquests dies de confinament amb els infants no és en absolut incompatible amb aprendre i educar. Avui us proposem alguns jocs per jugar a casa amb infants a partir de 8 anys. La diversió està assegurada!


Activitat: i si fem una obra de teatre a casa?

Equip de Programes Educatius i Socials de la Fundació Pere Tarrés - Us agrada el teatre? Voleu fer la millor obra de teatre i des de casa? Com a activitat per aquests dies de confinament, us proposem convertir-vos en autores/autors/actrius/actors de teatre i fer una obra pròpia.


Les activitats d’educació en el lleure a l’estiu, com ara les colònies i els casals, són una oportunitat única que contribueixen al creixement dels infants, adolescents i joves. Organitzades per la Fundació Pere Tarrés, l’entitat de lleure més gran de Catalunya, els centres d’esplai federats o els centres socioeducatius adherits són una experiència educativa i vital per aprendre, divertir-se, conèixer nous amics i amigues, fer esport, descobrir la natura i treballar valors i hàbits saludables, sempre acompanyats per un entusiasta equip de monitors i monitores preparats a la Fundació Pere Tarrés, l’escola de referència de formació en el lleure a Catalunya i a Espanya. Consolidant la confiança i la seguretat de les nostres activitats, assolida l’any anterior amb totes les mesures i restriccions per la pandèmia, enguany les colònies, els casals, les rutes, els campaments i les activitats per a famílies se centraran en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb especial atenció a aprofundir en la mirada sostenible i ecològica de les noves generacions. Un estiu perquè tots els infants puguin gaudir com a nens i nenes i créixer com a persones perquè sabem que les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

AVÍS: Fotografies realitzades durant les activitats anteriors i durant els anys 2016 i 2019