Des de la Fundació Pere Tarrés volem agrair a totes les famílies, escoles, entitats i administracions la confiança dipositada en nosaltres i en totes les activitats per a infants, joves i famílies que hem organitzat per a tots vosaltres. Tots junts hem aconseguit que l’estiu del 2022 sigui inoblidable.

Si vols veure com s’ho passen de bé, mira aquests dos vídeos:

Vídeo 1

Vídeo 2

Estiu 2023

L’Estiu és Pere Tarrés en Xifres de l’Estiu 2022

38321

Participants en activitats d’estiu

5669

Beques atorgades

4091

Monitors/es implicats

Beques per a infants en situació de vulnerabilitat

Concedim beques als infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i a casals d’estiu, i viure experiències noves i enriquidores com la resta de nens i nenes. Ajuda’ls a créixer

Col·labora

Què diuen de l’Estiu Pere Tarrés?

EstiuTuber

Els pilars de les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

Més informació

Preguntes freqüents

Colònies

Casals

Beques

Com són els nostres monitors/es

Colònies

Casals

Vols formar part del nostre equip?

Blog de famílies

Consells de convivència familiar durant les festes de Nadal

Claudio Marcelo López Mora - Des del departament de mediació i acció comunitària de la Fundació plantegem algunes reflexions i tècniques per gestionar millor els conflictes familiars que es poden produir en aquestes dates sense desequilibrar-nos emocionalment.


L’educació és la resposta: quatre reptes actuals del món educatiu

Isabel Torras - Com acompanyar les noves generacions perquè siguin competents i felices en un món cada vegada més complex i alhora construir societats més cohesionades?


Programa d’Acompanyament Educatiu

Raquel Alcántara - Els centres educatius treballen per apropar-se a una cultura restaurativa per avançar cap a una solució dialogada dels conflictes en les primeres etapes en comunitat


Les activitats d’educació en el lleure a l’estiu, com ara les colònies i els casals, són una oportunitat única que contribueixen al creixement dels infants, adolescents i joves. Organitzades per la Fundació Pere Tarrés, l’entitat de lleure més gran de Catalunya, els centres d’esplai federats o els centres socioeducatius adherits són una experiència educativa i vital per aprendre, divertir-se, conèixer nous amics i amigues, fer esport, descobrir la natura i treballar valors i hàbits saludables, sempre acompanyats per un entusiasta equip de monitors i monitores preparats a la Fundació Pere Tarrés, l’escola de referència de formació en el lleure a Catalunya i a Espanya. Consolidant la confiança i la seguretat de les nostres activitats, assolida l’any anterior amb totes les mesures i restriccions per la pandèmia, enguany les colònies, els casals, les rutes, els campaments i les activitats per a famílies se centraran en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb especial atenció a aprofundir en la mirada sostenible i ecològica de les noves generacions. Un estiu perquè tots els infants puguin gaudir com a nens i nenes i créixer com a persones perquè sabem que les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

AVÍS: Fotografies realitzades durant les activitats anteriors i durant els anys 2016, 2019 i 2021