Gaudir de les vacances i del temps lliure després d’un curs intens és el moment més esperat per les famílies. Conscients de la importància d’aquest merescut descans, la Fundació Pere Tarrés ha preparat enguany tot un seguit d’activitats per tal de viure l’estiu al màxim. En família, amb amics, a la natura o a la ciutat. Opcions per a tots els gustos, de la mà d’equips de professionals del lleure que treballen amb il·lusió i vocació. Només cal que et deixis portar. Llença’t a l’estiu!

per-que-la-fundacio.jpg

Per què llençar-te a les activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés?

L’Estiu és Pere Tarrés en Xifres de l’Estiu 2022

38321

Participants en activitats d’estiu

5669

Beques atorgades

4091

Monitors/es implicats

Beques per a infants en situació de vulnerabilitat

Concedim beques als infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i a casals d’estiu, i viure experiències noves i enriquidores com la resta de nens i nenes. Ajuda’ls a créixer

Col·labora

Què diuen de l’Estiu Pere Tarrés?

EstiuTuber

Preguntes freqüents

Vols formar part del nostre equip?

Blog de famílies

L'estètica a l'escola bressol

Txell Dalmau - L'atenció a l'estètica de les joguines i els materials a l'escola bressol és d'una importància crucial. Aquestes han de ser atractives a la vista, amb colors suaus i preferiblement elaborades amb materials d'origen natural.


Consells de convivència familiar durant les festes de Nadal

Claudio Marcelo López Mora - Des del departament de mediació i acció comunitària de la Fundació plantegem algunes reflexions i tècniques per gestionar millor els conflictes familiars que es poden produir en aquestes dates sense desequilibrar-nos emocionalment.


L’educació és la resposta: quatre reptes actuals del món educatiu

Dra. Isabel Torras Genís - Com acompanyar les noves generacions perquè siguin competents i felices en un món cada vegada més complex i alhora construir societats més cohesionades?


Les activitats d’educació en el lleure a l’estiu, com ara les colònies i els casals, són una oportunitat única que contribueixen al creixement dels infants, adolescents i joves. Organitzades per la Fundació Pere Tarrés, l’entitat de lleure més gran de Catalunya, els centres d’esplai federats o els centres socioeducatius adherits són una experiència educativa i vital per aprendre, divertir-se, conèixer nous amics i amigues, fer esport, descobrir la natura i treballar valors i hàbits saludables, sempre acompanyats per un entusiasta equip de monitors i monitores preparats a la Fundació Pere Tarrés, l’escola de referència de formació en el lleure a Catalunya i a Espanya. Consolidant la confiança i la seguretat de les nostres activitats, assolida l’any anterior amb totes les mesures i restriccions per la pandèmia, enguany les colònies, els casals, les rutes, els campaments i les activitats per a famílies se centraran en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb especial atenció a aprofundir en la mirada sostenible i ecològica de les noves generacions. Un estiu perquè tots els infants puguin gaudir com a nens i nenes i créixer com a persones perquè sabem que les experiències més emocionants en la vida d’un infant passen a l’estiu. T'hi esperem!

AVÍS: Fotografies realitzades durant les activitats anteriors i durant els anys 2016, 2019 i 2021