TEMÀTIQUES DE LES COLÒNIES

QUIN ESTIU VOLS?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
Beques per a colònies d'estiu per a infants en situació d'exclusió social

L’emergència climàtica és una realitat. Posar el nostre gra de sorra per un món més sostenible i eficient ja és imprescindible. A la Fundació Pere Tarrés fa 60 anys que treballem per un planeta més sostenible i un lleure respectuós amb el medi natural, però ara fem un pas endavant i ens comprometem amb el canvi com a part d’un repte global.

Les colònies d’estiu són una experiència única per viure de manera intensiva el contacte amb la natura i els valors de la sostenibilitat. Ara, a la Fundació Pere Tarrés fem un pas més enllà i ens comprometem amb el canvi com a part d’un repte global que es tradueix en les ECO-COLÒNIES: un compromís a l’hora d’entendre les colònies escolars i de vacances com a espai generador de canvi.

1a quinzena de Juliol