Colònies d’estiu per a infants i joves. Trobaràs un ampli ventall d’activitats d’anglès, cuina, disseny de videojocs, esportives, campaments, ball… T’hi esperem!

home-linguistiques.jpg

Lingüístiques

T’agrada la natura o els esports nàutics? Vols aprendre una nova llengua mentre t’ho passes d’allò més bé? A la platja, a la muntanya, qualsevol indret és bo per aprendre anglès. Escull aquí la teva colònia lingüística.

Veure més
home-esportives.jpg

Esportives/Nàutiques

Si t’apassiona l’esport, aquestes són les teves colònies! Futbol, voleibol, waterpolo, caiac, pàdel surf, bàsquet, esports d’aventura, multiesportives, nàutiques... Escull la modalitat que més t’agradi!

Veure més
Colònies tecnològiques

Tecnològiques

Vols saber com es programa un videojoc? La tecnologia pot ser d’allò més apassionant! Vine a les colònies tecnològiques i converteix-te en un expert dels jocs virtuals. També gaudiràs d’altres activitats emocionants!

Veure més
home-natura.jpg

Natura

La muntanya t'espera. Prepara unes xiruques i vine als nostres campaments d'excursionisme. Si tens ànima d'investigador/a, acompanya’ns pels boscos del Bages.

Veure més
home-ball.jpg

Ball

Si portes el ritme al cos, aquestes són les teves colònies. Ballarem diferents estils, des del jazz fins a la dansa oriental, passant per estils més moderns. Practicarem, millorarem les tècniques i farem les nostres coreografies!

Veure més
home-cuina.jpg

Cuina

La cuina pot ser un lloc molt divertit on crear plats d’allò més bons i originals. El xef que portes dins gaudirà descobrint un munt de secrets culinaris. També farem activitats a l’aire lliure! Viu aquesta experiència amb nosaltres.

Veure més
Escola de bruixeria i encanteris

Escola de bruixeria i encanteris

T’has imaginat participant en alguna classe d’animals fantàstics o d’encantaments i sortilegis? Si vols divertir-te amb jocs i activitats inspirades en les pel·lícules de Harry Potter, aquestes són les teves colònies!

Veure més
Colònies a Mallorca

Mallorca

Vine a descobrir l’Illa de Mallorca amb nois i noies de la mateixa edat. Descobrirem la Serralada de Tramuntana, algunes de les cales més emblemàtiques de l’Illa, farem caiac, activitats de nit, visitarem Palma i molt més!

Veure més

Més activitats

colonies-estranger-home-quadrada.jpg

Programes d'estiu a l'estranger

Més
colonies-a-mida-home-quadrada.jpg

Colònies a mida

Més
colonia-brutal-quadrada.jpg

Campus Brutal

Més

Què diuen de nosaltres?

Beques socials

Beques per a activitats d'estiu

Cada any, des de la Fundació Pere Tarrés, vetllem perquè milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en les colònies d’estiu. Gràcies a la vostra col·laboració, hem pogut becar tots aquests infants, que han gaudit d’uns dies reconfortants.

Col·labora

Les colònies Pere Tarrés en xifres de l'estiu 2021

1685

Participants en colònies pròpies

47

Tandes de colònies organitzades

9

Valoració de les famílies (sobre 10)

INFO COVID-19

Totes les activitats d'estiu de l'entitat s'organitzen seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Consulta aquí les mesures COVID-19.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal