Colònies d’estiu per a infants i joves. Trobaràs un ampli ventall d’activitats d’anglès, cuina, disseny de videojocs, esportives, campaments, ball… T’hi esperem!

Temàtica anglès

Anglès

Les colònies d’estiu en anglès són una oportunitat única per submergir-vos en la llengua anglesa de manera natural i divertida, tot practicant aquells esports i activitats que més us agraden.

Veure més
Temàtica Esportives/Nàutiques/Natura

Esportives

Si t’apassiona l’esport en equip, els esports d’aventura o els esports nàutics aquí pots escollir quina colònia encaixa millor amb tu. N’hi ha en anglès i tot!

Veure més
Temàtica Disseny de videojocs

Disseny de videojocs

Vols saber com es programa un videojoc? La tecnologia pot ser d’allò més apassionant! Vine a les colònies tecnològiques i converteix-te en un expert dels jocs virtuals. També gaudiràs d’altres activitats emocionants!

Veure més
Temàtica Campaments

Campaments

La muntanya t’espera. Prepara unes xiruques i vine als nostres campaments d’excursionisme al Berguedà.

Veure més
Temàtica Ball i danses tradicionals

Ball

Si portes el ritme al cos, aquestes són les teves colònies. Ballarem diferents estils, des del jazz fins a la dansa oriental, passant per estils més moderns. Practicarem, millorarem les tècniques i farem les nostres coreografies! 

Veure més
Temàtica Cuina

Cuina

La cuina pot ser un lloc molt divertit on crear plats d’allò més bons i originals. El xef que portes dins gaudirà descobrint un munt de secrets culinaris. També farem activitats a l’aire lliure! Viu aquesta experiència amb nosaltres.

Veure més
Temàtica Fantàstiques

Fantàstiques

Aquest estiu fes que sigui màgic amb les colònies de màgia inspirades en la saga de Harry Potter. 

Veure més
Temàtica Mallorca

Mallorca

Vine a descobrir l’illa de Mallorca amb nois i noies de la mateixa edat. Descobrirem la serralada de Tramuntana, algunes de les cales més emblemàtiques de l’illa, farem caiac, activitats de nit, visitarem Palma i molt més!

Veure més
Temàtica Teatre

Teatre

Al llarg d’una setmana prepararem un espectacle, treballarem la improvisació, la veu, l’escenografia… i l’últim dia la teva família gaudirà de l’estrena!!

Veure més
Temàtica Joves investigadors

Joves investigadors

Si tens ànima d’investigador, t’agrada la natura, tens curiositat per veure els animals nocturns o vols buscar rastres, aquestes són les teves colònies.

Veure més

Més activitats

colonies-estranger-home-quadrada.jpg

Programes d'estiu a l'estranger

Més
colonies-a-mida-home-quadrada.jpg

Colònies a mida

Més

Què diuen de nosaltres?

Beques socials

Beques per a activitats d'estiu

Cada any, des de la Fundació Pere Tarrés, vetllem perquè milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en les colònies d’estiu. Gràcies a la vostra col·laboració, hem pogut becar tots aquests infants, que han gaudit d’uns dies reconfortants.

Col·labora

Les colònies Pere Tarrés en xifres de l'estiu 2022

1736

Participants en colònies pròpies

49

Torns de colònies organitzats

119

Monitors i monitores implicats

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal