Inscripcions i descomptes

INSCRIU-TE I GESTIONA LES TEVES INSCRIPCIONS

Descomptes als que et pots acollir

Si formes part d’un dels següents col·lectius et podràs beneficiar dels nostres descomptes:

  • 5% dte. Clients Fundació Pere Tarrés 2023 - 2024
  • 5% de descompte en la inscripció a partir del 2n fill
  • 10% de descompte en la inscripció a partir del 3r fill o més

Els descomptes no són acumulables entre sí o amb altres promocions. La Fundació Pere Tarrés requerirà durant la reserva o a la arribada a l’establiment, la acreditació corresponent per obtenir el descompte.

T’ho posem fàcil: opcions de fraccionament de pagament

El pagament es pot realitzar amb targeta de crèdit o dèbit; VISA, Mastecard i 4B.

A través de la inscripció online es podrà fraccionar el total del preu de l’activitat en dos pagaments. El dia que es fa la inscripció es pagarà el 40% del total de l’import (si realitza la seva inscripció abans del 30 d'abril de 2024). Si ho desitgeu, també podrà fer efectiva la totalitat del preu en el moment de la inscripció. 

Aproximadament un mes més tard es sol·licitarà el pagament del 60% restant: rebreu un correu electrònic d’avís indicant l’import i l’enllaç per formalitzar el pagament. Disposareu d’una setmana de termini per efectuar-lo.  

Podeu consultar a la web d’inscripcions, a l’apartat econòmic, la data prevista del segon pagament.

Les inscripcions efectuades a partir de l’1 de maig de 2024 requeriran el pagament del 100% del preu per ser formalitzades.

Com sempre, podeu adreçar-vos personalment al nostre equip per resoldre qualsevol dubte o consulta trucant al 93 430 16 06 en horari de dilluns a dijous de 9 a 18:30 h. Divendres de 9 a 18 h.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal