Inscripcions i descomptes

INSCRIU-TE I GESTIONA LES TEVES INSCRIPCIONS

Descomptes als que et pots acollir

Si formes part d’un dels següents col·lectius et podràs beneficiar dels nostres descomptes:

  • 5% dte. Clients Fundació Pere Tarrés 2020 - 2021
  • 5% de descompte en la inscripció a partir del 2n fill
  • 10% de descompte en la inscripció a partir del 3r fill o més
  • 5% dte. Socis Cooperativa Abacus
  • 5% dte. Socis FANOC

Els descomptes no són acumulables entre sí o amb altres promocions. La Fundació Pere Tarrés requerirà durant la reserva o a la arribada a l’establiment, la acreditació corresponent per obtenir el descompte.

T’ho posem fàcil: opcions de fraccionament de pagament

A través de la inscripció online es podrà fraccionar el total del preu de l’activitat en dos pagaments. El dia que es fa la inscripció es pagarà el 10% del total de l’import (si realitza la seva inscripció abans del 31 de maig de 2021). Si ho desitja, també podrà fer efectiva la totalitat del preu en el moment de la inscripció. 

El segon pagament del 90% d’aquelles inscripcions formalitzades parcialment caldrà que es faci efectiu durant la segona quinzena de juny. Rebrà un avís al correu facilitat per tal de poder realitzar el pagament. Tindrà un termini d’una setmana per fer-ho.

Les inscripcions efectuades a partir de l’1 de juny de 2021 requeriran el pagament del 100% del preu per ser formalitzades.

El pagament es pot realizar amb tarjeta de crèdit o dèbit; VISA, Mastecard i 4B.

Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar-nos al 93 430 16 06 en el següent horari: de dilluns a dijous de 9 a 18:30 h. Divendres de 9 a 18 h.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal