Inscripcions i descomptes

INSCRIU-TE I GESTIONA LES TEVES INSCRIPCIONS

Descomptes als que et pots acollir

Si formes part d’un dels següents col·lectius et podràs beneficiar dels nostres descomptes:

 • 10% de descompte fins el 28 de maig
 • 5% dte. Clients Fundació Pere Tarrés 2020
 • 5% de descompte en la inscripció a partir del 2n fill
 • 10% de descompte en la inscripció a partir del 3r fill o més
 • 5% dte. Socis Cooperativa Abacus
 • 5% dte. Socis FANOC
 • 10% dte. Socis Club La Vanguardia
 • 5% dte. famílies nombroses amb carnet GC o d'altres entitats

Els descomptes no són acumulables entre sí o amb altres promocions. La Fundació Pere Tarrés requerirà durant la reserva o a la arribada a l’establiment, la acreditació corresponent per obtenir el descompte.

Les colònies de l’associació APANSCE i les estades a l’estranger no tenen cap tipus de descompte.

T’ho posem fàcil: opcions de fraccionament de pagament

A través de la inscripció online es podrà fraccionar el total del preu de l’activitat en dos pagaments. El dia que es fa la inscripció es pagarà el 10% del total de l’import (si realitza la seva inscripció abans del 31 de maig de 2021). Si ho desitja, també podrà fer efectiva la totalitat del preu en el moment de la inscripció. 

El segon pagament del 90% d’aquelles inscripcions formalitzades parcialment caldrà que es faci efectiu durant la segona quinzena de juny. Rebrà un avís al correu facilitat per tal de poder realitzar el pagament. Tindrà un termini d’una setmana per fer-ho.

Les inscripcions efectuades a partir de l’1 de juny de 2021 requeriran el pagament del 100% del preu per ser formalitzades.

El pagament es pot realizar amb tarjeta de crèdit o dèbit; VISA, Mastecard i 4B.

Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar-nos al 93 430 16 06 en el següent horari: de dilluns a dijous de 9 a 18:30 h. Divendres de 9 a 18 h.

Covid-19: garantia de retorn

Mesures excepcionals per causes de la COVID-19:

 • Si algun dels torns programats no es pot dur a terme per prohibició de les autoritats corresponents, es retornaran el 100% dels imports satisfets. 
 • En el cas d’impossibilitat o impediment per part del participant  per motius derivats de la pandèmia (confinament obligatori, contagi...) caldrà acreditar-ho fefaentment. En aquests supòsits els retorns seran:
  1. Del 100% del preu de la colònia si s’informa amb més de 7 dies d’antelació respecte la data d’inici de l’activitat.
  2. Del 90% del preu de la colònies si s’informa amb menys de 7 dies d’antelació respecte la data d’inici de l’activitat. 

Per la resta de supòsits podeu consultar la normativa general i condicions de participació de les activitats de vacances de la Fundació Pere Tarrés clicant aquí

En tots els casos, abans de procedir al retorn, s’oferirà als participants i famílies la possibilitat de canviar d’activitat i/o reservar els imports aportats per a finançar la participació en futures activitats.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal