Treballa amb nosaltres

Forma part de la família
FUNDACIÓ PERE TARRÉS

DARRERA D'UN CANVI SEMPRE HI HA UN GRAN EQUIP

Busquem persones amb compromís social i educatiu que vulguin dedicar-se a promoure l’educació en el lleure d’infants i joves, la formació, la recerca i el suport a la gestió des d’una de les entitats del Tercer Sector que més ocupació genera a Catalunya. Persones que vulguin contribuir a la nostra tasca social avalada per 60 anys d’experiència i pels més de 400.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen en els nostres projectes i serveis.

VOLS TREBALLAR A LES NOSTRES SEUS?

La Fundació Pere Tarrés disposa de seus a les ciutats de Barcelona, Tarragona, Manresa i Palma de Mallorca, on treballen els equips de coordinació pedagògica i social i professionals d'àmbits com administració i finances, gestió, comunicació i màrqueting, sistemes informàtics, qualitat o recursos humans.

OFERTES DE FEINA A LES SEUS SOCIALS

VOLS TREBALLAR ALS SERVEIS D'INTERVENCIÓ?

T’agradaria treballar en el món del lleure educatiu i acció social? Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem persones compromeses que vulguin formar part dels nostres equips d’intervenció socioeducativa!  Si ets monitor/a, integrador/a, docent, educador/a, tallerista, pedagog/a, psicòleg/a, mira les ofertes que tenim actualment.

OFERTES DE FEINA D'INTERVENCIÓ DIRECTA

question_answer_black_24dp
“La responsabilitat en la feina implica donar el millor de nosaltres mateixos, estimar, valorar i respectar els altres”


Núria Verdú, administrativa de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés

question_answer_black_24dp
“Creiem en l'educació perquè confiem en les persones, en les seves possibilitats, en saber veure i saber mirar el millor que té cadascú, estar al costat, escoltar, tenir paciència per entendre que hi ha processos de canvi i de millora que necessiten el seu temps”


Paco López, professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Vols estar sempre informat de les nostres ofertes de feina?

CONNECTA’T A LES NOSTRES XARXES SOCIALS

Els nostres valors

L’actitud de servei no seria res sinó s’encarnés en cada persona que col·labora en les tasques de la Fundació Pere Tarrés. Valorem, per tant, la implicació personal en la tasca pròpia i en la del conjunt de la Fundació de tots els seus col·laboradors.

Aspirem que la col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés, ja sigui per la tasca desenvolupada o per les finalitats de l’acció en què es participa, s’adeqüi a la vocació de cadascú.

Estimulem, doncs, el sentit de la professionalitat (execució responsable de les tasques encomanades, valoració de la feina ben feta...), l'entusiasme i el compromís amb el projecte educatiu i social de tot l'equip de persones que treballen a la Fundació.

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE IDEARI?