Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

25.01.21 - Tal com marca el calendari de l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC d'aquest 2021, aquest 25 de gener es publiquen les esmenes, dubtes o propostes dels centres d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del Moviment.   

Des del dia 30 de desembre de 2020 i fins al dia 18 de gener de 2021 , es van rebre un total de 29 aportacions (entre propostes, dubtes i esmenes) per part de diversos centres d’esplai. El Consell Directiu, reunit el passat dimecres 20 de gener i dissabte 23 de gener, ha valorat totes les aportacions rebudes. 

Podeu consultar aquí el document amb totes les aportacions que es van rebre dins el termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És important que els responsables que participeu a l’Assemblea General Ordinària del 30 de gener llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO. El Consell Directiu del MCECC valora molt positivament i agraeix totes les aportacions rebudes. 

Recordeu que l’AGO començarà a les 9.30h. Us hi esperem!  

08.01.21 - Ja tenim quasi a punt la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021, que se celebrarà els pròxims 13 i 14 de març

Malgrat la situació excepcional que vivim, tenim ganes de retrobar-nos i compartir amb vosaltres aquest espai: estem preparats per adaptar-nos a les mesures que calgui. Així que reserveu-vos la data perquè hem treballat i dissenyat diversos escenaris (tant presencials com telemàtics) per fer-la possible! Els podeu consultar, juntament amb la resta d'informació, a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021

Sigui com sigui, aquell cap de setmana ens retrobarem i la manera de fer-ho l'anunciarem definitivament durant l’AGO del Moviment del proper 30 de gener. Amb tot, si no us voleu perdre la Trobada sigui en el format que sigui, ja us podeu inscriure (del 8 de gener fins al 3 de febrer) mitjançant aquest formulari. Enguany, la Trobada té un preu únic de 28,50€ (podeu consultar què inclou aquí) i us demanem que escolliu com a mètode de pagament la domiciliació bancària per poder girar els rebuts quan sapiguem del cert que ens trobarem presencialment i que realitzeu una única inscripció per centre o club d’esplai.  

Una oportunitat formativa

Com ja sabeu, les trobades tenen l’objectiu de ser un espai de formació, d’intercanvi i obertura a noves propostes i són una oportunitat ideal per compartir valors, experiències i una entesa semblant de la manera com viure l'educació en el lleure. Enguany, sota el lema Introspecciona’t, l’eix principal de la Trobada serà la gestió emocional. I és que, després de mesos d’incertesa i excepcionalitat, és el moment de dedicar-nos temps a nosaltres: posar el focus en un mateix amb l’objectiu de poder acompanyar plenament als infants, adolescents i joves i també a la resta de monitors i monitores de l’equip en el seu camí de vida. Coneixent la pluralitat de monitors i monitores del Moviment hem dissenyat un conjunt de formacions que podeu consultar a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores, on teniu tota la informació, juntament amb les indicacions sobre què cal que us prepareu per a la Trobada i la resta de qüestions a tenir en compte per poder gaudir-la plenament.  

A continuació, un personatge molt especial pel MCECC ens presenta, amb les seves companyes, els presentadors i presentadores que guiaran el Centre d'Interès de la Trobada de Monitors i Monitores del 2021. 

Mesures Covid-19

Des de l’organització s’està treballant per poder realitzar la Trobada de Monitors i Monitores amb plenes garanties i total seguretat complint amb totes les mesures de prevenció i protecció establertes abans i durant l'esdeveniment. Podeu consultar-les més específicament al web de la Trobada de Monitors i MonitoresCal tenir en compte que aquestes mesures es poden anar modificant, de manera que us animem a estar atents i atentes als canals comunicatius del MCECC per conèixer si hi ha hagut canvis significatius. 

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dijous

28

gener

PC - Punt de Connexió 20:00h

Connexió telemàtica

dijous

28

gener

Z04 - Reunió Territorial 21:00h

Telemàtica

divendres

29

gener

Jornada de Responsables 22:00h

Telemàtica

dissabte

30

gener

Assemblea General Ordinària (AGO) 09:30h

Telemàtica

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?