Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

08.02.19 - Ja estan obertes les convocatòries dels ajuts extraordinaris i de les beques per a les Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre. Per fer la sol·licitud s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu del Gesplai. L'últim dia per a sol·licitar-ho és el 25 de febrer.

Per una banda obrim la convocatòria als Ajuts Extraordinaris. Aquests estan destinats a donar suport a aquelles activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari realitzats pels Centres d’Esplai del Moviment i els Centres Socioeducatius de la XACS. Per sol·licitar-ho haureu de fer -ho a través del Gesplai, en el mòdul “Gestió d’Ajuts” i fins al dia 25 d’aquest mes.

Per l'altra banda hi ha les beques per a Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre. Aquests ajuts bequen les excursions de cap de setmana i també les activitats de vacances i de cap de setmana dels Centres d’Esplai del MCECC i dels Centres Socioeducatius de la XACS. És a dir, es corresponen a activitats de realització esporàdica en cap de setmana dins d’un curs d’esplai (amb durada d’un o més dies). Trobareu les bases i formularis de sol·licitud en aquest enllaç. El darrer dia és el 25 de febrer

Agenda

Veure totes >

dimarts

19

febrer

Reunió de consiliaris diocesans MCECC 11:00h

Seu del MCECC - c. Numància, 149-151 - Barcelona

dimarts

19

febrer

Z03 - Reunió de Zona 20:30h

Centre d'Esplai Sant Vicenç de Sarrià

dimecres

20

febrer

AAF: Reunió de l'Àmbit d'Animació de la Fe 20:00h

Seu del MCECC - c. Numància, 149-151 - Barcelona

dimecres

20

febrer

Z09 - Reunió de Zona 21:30h

Centre d'Esplai Flor de Neu

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?