Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

16.11.18 - Aquest 20 de novembre se celebra l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets dels Infants. Per això, diferents centres d’esplai esteu preparant activitats per commemorar el text que va ratificar les Nacions Unides l’any 1989 i que va establir quins són els drets fonamentals dels infants.

Precisament el dret al lleure és un dels 54 punts que recull la Declaració Universal dels Drets dels Infants i que podeu consultar aquí. Un text que és important que els infants i joves amb els qui treballem cada cap de setmana en coneguin la seva importància. Us animem a que aquest cap de setmana ho treballeu amb els infants i joves del centre d’esplai.

De fet, diversos centres d’esplai heu preparat activitats per aquest cap de setmana com la zona 4 o la zona 12. A Tarragona també celebraran la Trobada d’infants.

 

16.11.18 - El Moviment està amb un projecte per treballar la perspectiva de gènere als centres d’esplai. Per això us demanem que participeu en una enquesta abans del 30 de novembre amb l’objectiu de prioritzar els aspectes a treballar a través d’aquest grup. 

L'enquesta us la deixem aquí. Cal que la respongueu segons el què feu davant dels casos que us proposen als vostres centres d’esplai. D’aquesta manera tindran una radiografia sobre la situació als centres i podran començar a crear materials o recursos per treballar la perspectiva de gènere amb infants i joves i també amb els equips de monis.

Recordeu que a l’Assemblea General Ordinària del 27 de gener es va aprovar el projecte de treballar la perspectiva de gènere als centres d’esplai. 

Agenda

Veure totes >

dilluns

19

novembre

Z01 i 06 - Reunió de Zona 20:30h

Associació Educativa Itaca

dilluns

19

novembre

Z08 - Reunió de Zona 21:00h

Centre d'Esplai St. Pere i St. Pau

dimarts

20

novembre

Z03 - Reunió de Zona 20:30h

Centre d'Esplai Sant Ildefons

dimecres

21

novembre

Sessió "Punt de Connexió" 20:00h

Seu del MCECC - c. Numància, 149-151 - Barcelona

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?