Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

06.06.23 - Dimarts 30 de maig, el Moviment es va reunir amb la Direcció General de Joventut (DGJ) per abordar la preparació de l'estiu vinculada a les activitats de lleure educatiu que es duran a terme. Tot i, darrerament, haver tingut episodis de pluja, el risc d'incendi, inundacions i riuades durant els pròxims mesos continua sent molt alt.

Què destaquem?

  • Amb relació al Pla Alfa, concretament en el nivell 3: en cas que s'habilitin prohibicions d'activitats, seran les mateixes que l'estiu anterior, havent de desplaçar l'activitat prevista a un nucli habitat -s'inclouen cases de colònies i masies censades a Joventut com a vàlides-.
  • Sequera: caldrà consultar, a cada municipi, les restriccions que s'apliquen tenint en compte la situació actual. A priori, la Generalitat no indica restriccions.
  • Acampades properes a cursos fluvials: en la mesura del possible, cal evitar-les, especialment en zones inundables o de flux preferent. En un treball conjunt amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) es valora la possibilitat d'haver de notificar l'acampada a menys de 100 metres respecte al curs del riu. Més endavant, en cas de ser necessari, es facilitaran detalls sobre aquest tràmit.
  • Referent a piscines: el decret de sequera permet omplir les piscines d'instal·lacions juvenils.

Compartim!

A l'apartat web habilitat per a l'estiu, s'aniran publicant recursos -vídeos, fitxes d'activitats...- que, a més d'estar disponibles al web del Moviment, es podran consultar a Jove.cat, concretament a l'apartat d'educació en el lleure.

#SomMoviment

25.05.23 - Durant l'estiu, els Centres i Clubs d'Esplai federats al MCECC disposaran d'un 5% de descompte en les activitats i tallers del Poble Espanyol (Barcelona), des del 23 de juny i fins al 5 de setembre.

Podeu accedir al següent enllaç per consultar la programació educativa dels pròxims mesos i valorar quina proposta pot encaixar més! En la pàgina facilitada, teniu un dossier d'activitats d'estiu que s'ofereixen per a casals d'estiu.

Informació pràctica

En el moment de formalitzar la reserva, per escrit, a booking@poble-espanyol.com, caldrà que indiqueu que formeu part de la Fundació Pere Tarrés -o del MCECC, amb les dades fiscals correctes de facturació-; així és com s'aplicarà el 5% de descompte.

#SomMoviment

23.05.23 - Conèixer les valoracions dels monitors i monitores ens permet millorar de cara a l'estiu i el curs vinent, com a Moviment. Així doncs, llancem l'enquesta de satisfacció del MCECC, la qual permetrà revisar com a conjunt on som, analitzar les accions dutes a terme i proposar modificacions amb la finalitat de continuar millorant. 

L'enquesta de satisfacció va dirigida a tots els monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai federats. El MCECC disposa d'un sistema de qualitat, certificat amb norma ISO, que té l'objectiu d'ajudar a la millora de les iniciatives que realitzem. Per aquest motiu, se'ns pregunta sobre els serveis que proporciona el Moviment als seus centres, l'atenció personalitzada rebuda i l'acompanyament dels diferents equips.

Respondre l'enquesta té una durada de 10 minuts, aproximadament. Dedicar aquesta estona a respondre-la és, també, una oportunitat per analitzar què necessiteu del Moviment. Enguany, cal que cada monitor i monitora la respongui individualment.

Us necessitem, junts i juntes #SomMoviment, som @esplaisMCECC!

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

divendres

09

juny

Z08 - Jornada territorial (Sopar de final de curs) 20:00h

C.E. Cargol

divendres

09

juny

Z11 - Formació ASI i Sopar de Zoan 20:15h

Esplai Boterut

dissabte

10

juny

CRT - Consell de Responsables Territorials 09:00h

dissabte

10

juny

LLE - Panyoleta d'or 19:00h

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?