Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

10.06.21 - Monitors i Monitores la vostra opinió és clau per continuar fent créixer el Moviment!

Digues la teva i valora els diferents aspectes del Moviment a l'Enquesta de Valoració.

En totes les activitats, la avaluació és important per millorar i aprendre de tot allò que fem. Per això, portis més o menys temps al teu Centre o Club d'Esplai, hagis o no participat en activitats del MCECC, tens molt a dir. En pocs minuts podràs respondre aquesta breu enquesta de valoració. 

L'enquesta pregunta sobre els serveis del Moviment, l'atenció personalitzada que rebeu els Centres i Clubs d'Esplai dels nostres equips, sobre els processos participatius i sobre el sentiment de pertinença a la federació. 

Recorda que totes les opinions són importants i per això cal que tots els monitors/es puguin dir la seva enviant les seves pròpies respostes.

Et necessitem, junt som Moviment!

03.06.21 - L'estiu passat no era gens fàcil i els monitors i monitores vau aconseguir tirar-lo endavant! Aquest any ho tornarem a fer! 

Ja fa setmanes que, heu rebut per correu postal un conjunt de materials i recursos per facilitar-vos la realització de les activitats d'estiu 2021. 

Aquests recursos i molts més queden recollits en una pàgina específica per a fer d'aquest, el millor dels estius. Hi trobareu el Resum dels Protocols i Mesures per a les activitats de lleure i les recomanacions específiques per a Campaments i Rutes o un 'checklist' (tant per Catalunya com per les Illes Balears) amb tot el que necessiteu tenir llest per a les vostres activitats. 

Entra i descobreix-los tots! 

visita la pàgina de materials i recursos per l'estiu 2021

El dimecres 19 de maig, el president del MCECC, Xavi Nus, va presentar els documents -entre ells, el protocol en relació amb la Covid-19- en un directe d'Instagram on també va contestar les vostres preguntes.

  • Si no el veu veure, podeu recuperar-lo aquí

Consulteu aquesta pàgina regularment, ja que es publicaran altres materials útils com una 'guia per l’abans, el durant i el després d'una activitat d'estiu' i es mantindran actualitzats els documents sobre protocols i mesures. 

Per a qualsevol pregunta, no dubteu a contactar amb l'equip de promoció, el Consell Directiu o escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org.

17.05.21 - Aquest dissabte, 15 de maig, vam celebrar la TrocaJove 2021, la trobada d’adolescents i joves del Moviment!

Malgrat les circumstàncies actuals, que ens van obligar a adaptar-la a un format semipresencial (pel qual vau haver de seguir-la telemàticament des dels vostres Centres i Clubs d'Esplai), volem agrair-vos la gran implicació i participació que heu demostrat tant abans com durant la celebració de la trobada. 

Més de 38 Centres i Clubs d'Esplai vau connectar-vos (des de diferents punts de Catalunya, Mallorca i Menorca) durant tot el dia per fer possible que 480 adolescents i joves poguessin treballar -en un dia d'activitats connectant el Moviment- un centre d’interès que és més que necessari en aquests dies: l'autoestima. A través del concurs televisiu 'Naturalment TU!', un seguit de personatges us van anar guiant durant el dia per fer-vos reflexionar sobre què amaguem als altres i com som realment. 

I, a banda de la realització de les activitats que havia preparat la comissió organitzadora, els Centres i Clubs d'Esplai vau anar un pas més enllà connectant-vos en directe amb el plató de 'Naturalment TU!' i compartint tot el que fèieu a través de les xarxes socials. Entremig de la diversió, a més, també va haver un moment per a les xerrades dedicat a conèixer experiències de vida en les quals l’autoestima ha esdevingut un element important, o relats de persones que acompanyen col·lectius on el treball de l’autoestima és clau. A més, aquesta experiència es va tancar amb una celebració de la paraula inusual -dirigida pel jesuïta Roger Torres- però a través de la qual (com cada any) vam poder compartir un moment celebratiu per connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres. 

Per acabar, el president del MCECC, Xavi Nus, va dur a terme la cloenda de la TrocaJove 2021 amb un discurs amb el qual va recordar a tots i toles les joves del Moviment que han de sentir-se "realment afortunats de poder tenir aquests monitors i monitores". PEr acabar tenim un vídeo resum i molts altres materials més per rememorar el 'Naturalment TU!', a més de fer-vos arribar el record de la TrocaJove 2021! De moment, podeu consultar el recull de fotografies

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dilluns

14

juny

PPG - Reunió del Projecte de Perspectiva de Gènere 19:00h

Connexió telemàtica

dilluns

14

juny

Z08 - Reunió Territorial 20:00h

Centre d'Esplai St. Pere i St.Pau

dilluns

14

juny

Z12 - Reunió Territorial 20:30h

A determinar

dimecres

16

juny

AAF - Reunió de l'Àmbit d'Animació de la Fe 20:00h

Connexió telemàtica

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?