Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

18.10.18 - Ja teniu disponible tota la informació per a les beques d’activitats de curs, les beques d’activitats esporàdiques i els ajuts extraordinaris. Teniu fins al 12 de novembre per presentar les vostres sol·licituds!

Fins al 12 de novembre podeu sol·licitar les Beques de Curs, les Beques per a Activitats Esporàdiques del primer, segon i tercer trimestre i els ajuts extraordinaris per als vostres centres d’esplai.

A l’hora de sol·licitar les beques o els ajuts extraordinaris caldrà realitzar-ho a través del Gesplai. Per això, com bé sabeu, l’inici de curs implica el lliurament de documentacions dels centres d’esplai. Un tràmit necessari perquè el Moviment tingui constància de les dades principals dels centres federats.

Per això, abans d’imprimir les documentacions caldrà actualitzar les dades de les responsabilitats i càrrecs i les dades dels membres de l’equip.

Ara també és el moment de sol·licitar les Beques de Curs 2018-2019 (que financen la matrícula a les activitats de curs dels centres d’esplai), les Beques per Activitats Esporàdiques de 1r, 2n i 3r trimestre i els Ajuts Extraordinaris (que serveixen per finançar activitats i projectes de caràcter extraordinari dels centres). El termini per demanar-ho acaba el 12 de novembre.
Si necessiteu més informació o teniu dubtes al respecte, podeu consultar-ho als promotors i promotores de les vostres zones i territoris de referència.

Recordeu que si a la convocatòria d’estiu 2018 no heu entregat la documentació acreditativa de la situació de les famílies s’haurà d’entregar ara, conjuntament amb l’expedient, amb data límit també de 12 de novembre

 

 

 

04.10.18 - Comencem el curs i és un bon moment perquè els centres d’esplai us sumeu al programa Sempre Acull. Una iniciativa que té com a objectiu acollir infants en situació de risc social a l’activitat dels vostre centre amb la col·laboració de les entitats locals del vostre territori.

Aquest és el tercer any consecutiu que el Moviment realitza el Programa Sempre Acull. I per això, ara que comença el curs us animem a fer que infants en situació de risc social del vostre entorn puguin gaudir de l’educació en el lleure durant tot l’any.

Com ho heu de fer?

Si voleu iniciar-vos en aquesta experiència us heu d’inscriure en aquest formulari. I si teniu dubtes, us deixem una dinàmica perquè pugeu analitzar, debatre i reflexionar sobre el programa i decidir la vostra adhesió al programa.

Què fem des del Moviment?

Els centres d’esplai que us inscriviu no estareu sols en aquest procés. El programa Sempre Acull us ofereix un acompanyament individualitzat a cada centre que s’inscrigui en la iniciativa. D’aquesta manera us ajudarem a treballar amb les entitats socials de la vostra zona, us acompanyarem amb eines i recursos i amb tots els vostres dubtes per fer un bon treball amb els infants, famílies i l’equip del centre.

Agenda

Veure totes >

dijous

18

octubre

Z11 - Reunió de Zona 20:30h

Grup de Colònies Ca n'Anglada

dijous

18

octubre

Z16 - Reunió de Zona 20:30h

Centre d'Esplai Pessigolles - Cubelles

dijous

18

octubre

Z04 - Reunió de Zona 21:30h

Centre d'Esplai La Gralla

divendres

19

octubre

Z05 - Sopar Inici de Curs 20:30h

Centre d'Esplai Sagrat Cor. c. Pere IV, 398 - Barcelona

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?