Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

05.04.19 - Obrim inscripcions per participar a la Trobada general de monitors i monitores 2019 del MCECC, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el dia 11 i 12 de maig. Tens temps fins al 29 d’abril per inscriure't!

Som clau! Aquest és el lema que ens acompanyarà en l’Escapada del cap de setmana. Has llegit bé, Escapada. No volem dir-te molt més del per què d’aquest nom... Vine i descobreix l’enigma!

Com ja saps, les trobades tenen l’objectiu de ser un espai de formació, d’intercanvi i obertura a noves propostes i són una oportunitat ideal per compartir valors, experiències i una entesa semblant de la manera de com viure el temps lliure. La trobada treballa una temàtica concreta, que aquest any és l’equip educatiu, un dels òrgans essencials de l’activitat dels centres d’esplai: compartirem fortaleses i debilitats com a grup, parlarem de compromís i del repartiment de tasques, de l’acollida de noves persones, del relleu de responsable o de la gestió de conflictes...

Per a poder realitzar la inscripció convé que llegiu totes les pestanyes que fan referència a l'esdeveniment per obtenir totes les indicacions necessàries. Heu de tenir en compte que per omplir el formulari haureu d’escollir un dels tallers formatius que es realitzaran el diumenge al matí, segons el vostre interès i preferència, i també si voleu ajudar a l’organització en algun moment de la trobada. A la pestanya “Indicacions i difusió” trobareu tot allò que heu de portar per l’esdeveniment, per exemple, la “clau del vostre Esplai”, o alguns àpats!

El preu per participant és de 28,50€ per persona si opteu per utilitzar el sistema de transport proporcionat pel MCECC o bé 23,50€ per persona si no hi opteu. De totes maneres, llegiu-vos l’enllaç que us proposem per tenir-ho tot clar, també el sistema de pagament.

Us esperem a l’Escapada de Vilanova!

Agenda

Veure totes >

dimecres

24

abril

AAF: Reunió de l'Àmbit d'Animació de la Fe 20:00h

Seu del MCECC - c. Numància, 149-151 – Barcelona

dimecres

24

abril

Z15 - Reunió de Zona 20:30h

Erol

dimecres

24

abril

Z09 - Reunió de Zona 21:30h

Centre d'Esplai MIB

dijous

25

abril

Z02 - Reunió Territorial 20:30h

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?