Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

03.09.21 - Divendres 3 de setembre iniciem la primera fase d’elaboració del Pla d’Accions, fase pensada per a tothom qui vulgui introduir les seves propostes pel MCECC. Es podrà fer a través del formulari corresponent fins al 3 d’octubre.

El Pla d’Accions és el document de referència per a les persones i equips que formen el MCECC. A la propera assemblea (AGO) s’aprovaran totes les accions que es faran durant el proper any, que quedaran recollides en aquest dossier. D’aquí rau la importància d’aquest procés. Ara és el moment de bolcar totes les nostres inquietuds i propostes per tal que, a l’AGO, es puguin votar. Si voleu fer-nos-les arribar, tan sols heu d’omplir aquest formulari escrivint els vostres suggeriments. El termini acaba el 3 d’octubre.

Com s’elabora el Pla d’Accions?

Aquest procés consta de sis etapes ben diferenciades i finalitzarà amb la presentació del document a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del 2021.

  • 1a etapa: Fase propositiva (fins al 3 d'octubre)

Hi poden participar els centres d’esplai, zones i territoris, el consell directiu, l'equip tècnic, consiliaris/es, àmbits i responsables territorials. Les propostes s’hauran de fer arribar a través d'aquest formulari com a data màxima el proper 3 d'octubre.

  • 2a etapa: Fase de priorització (del 8 al 18 d'octubre)

Les propostes rebudes s’enviaran als centres d'esplai i aquests podran valorar, a través d'un formulari (que ja farem arribar), quines consideren més rellevants per tal d'incloure-les al Pla d’Accions 2022.

  • 3a etapa: Fase de concreció (del 20 al 24 d'octubre)

Després del buidatge de les prioritats dels centres d'esplai i tenint en compte diferents elements, el Consell Directiu elaborarà la proposta del Pla d'Accions acabant de definir tots els elements necessaris.

  • 4a etapa: Fase de difusió (novembre - desembre)

El Consell directiu exposarà la proposta de Pla d’accions al Consell de Responsables Territorials el 27de novembre. I a partir de llavors, es farà arribar als Centres d’esplai.

  • 5a etapa: Fase de retorn (desembre - gener)

Aquesta etapa consta de dues fases: 

- Fins el 17 de gener, els esplais podreu fer arribar esmenes o dubtes a través del formulari crear per l’AGO 2022.

- Posteriorment, el Consell Directiu elaborarà un document que reculli tots els dubtes i esmenes que ens hàgiu fet arribar i en donarà resposta.

  • 6a etapa: Fase d’aprovació (29 de gener)

A  l’Assemblea  General  Ordinària,  el  Consell  Directiu  exposarà  la  proposta  de  Pla d’accions i també les esmenes que hagin arribat que, en el cas que sigui necessari, es sotmetran a votació. Tot seguit, es procedirà a la votació perla seva aprovació.

Esperem les vostres propostes per construir i fer créixer el Moviment!

02.09.21 - Dimarts vinent comença una nova entrega del Campus MCECC. Dins d’aquest marc es realitzarà un conjunt de formacions telemàtiques, d’una hora i mitja de durada, per acompanyar als centres i clubs en la millora dels reptes que caldrà afrontar al llarg d’aquest curs.  

Enguany, podreu escollir entre un seguit de formacions molt variades, que torbareu a la pàgina d'inscripció

A qui va adreçat?

Poden inscriure's tots aquells monitors i monitores que pertanyen a un esplai del Moviment i que tinguin 18 anys (o els facin aquest any). En el cas de no tenir l'edat permesa i es vulgui participar igualment, caldrà que el centre o club d'esplai es posi en contacte amb el seu promotor/a de referència.

Formació gratuïta

Aquesta formació serà gratuïta pels membres del MCECC. Per aquest motiu és especialment rellevant que aprofiteu la formació i que, si feu la inscripció, hi participeu.

Inscripció

Podeu fer la inscripció fins 24 hores abans de la formació a través d'aquest formulari.

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dilluns

27

setembre

Campus MCECC: Gestió econòmica 19:00h

Telemàtic

dimarts

28

setembre

Reunió Comissions Trobades (Jornada Monis i TrocaJove) 19:30h

dimarts

28

setembre

Z07 - Reunió Territorial 20:15h

Centre d'Esplai Bon Vent (plaça Mn. Joan Baranera)

dimecres

29

setembre

Campus MCECC; Gesplai 11:30h

Telemàtica

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?