Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

12.05.21 - Esteu llestos per engegar les activitats d'Estiu 2021? Sabeu tot el que cal saber? Teniu dubtes? Us acompanyem!

En els darrers dies, els Centres d'Esplai del Moviment heu rebut una tramesa postal amb diversos materials i recursos per ajudar-vos a preparar i engegar les activitats d'Estiu 2021, que també podeu consultar en aquest enllaç. Després de llegir-los, i sobretot després de l'aprovació del protocol de cara a l'estiu en relació amb la Covid-19, és possible que us hàgin sorgit alguns dubtes. 

Per això, us convidem a participar -el dimecres 19 de maig, a les 19h.- a la connexió en directe que farem a través del compte d'Instagram del MCECC (@esplaismcecc) amb l'objectiu de repassar plegats/es tot allò que heu de tenir en compte de cara a l'Estiu 2021. El moment més important del directe el dedicarem a respondre tots els dubtes que tingueu en aquest sentit. Us hi esperem perquè... Aquest Estiu, segur, que és nostre! 

11.05.21 - Falta molt poc per viure la TrocaJove 2021 amb el concurs televisiu més esperat de l’any, el 'NaturalmentTu!

Ja ho tenim tot preparat i ara és el vostre torn! Com ens connectarem? Com funcionarà el dia? Quin material necessitarem? Quines seran les activitats? En aquest dossier, trobareu resposta a aquestes preguntes i tot allò que necessiteu per viure una experiència única aquest dissabte 15 de maig (de 9.30h a 19.30h). 

Estigueu ben atents perquè divendres, al correu dels vostres Centres i Clubs d’Esplai, rebreu els enllaços per accedir a la TrocaJove2021. Per anar escalfant motors i fer més dolça l’espera, us deixem la playlist que ens farà de banda sonora. 

Ens trobem dissabte a l’altra banda de la pantalla per un dia d'esplai amb activitats presencials connectant el Moviment! 

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dissabte

15

maig

Z01i06 - Trobada d'Infants

dissabte

15

maig

Z11 - Trobada d'infants 09:00h

A determinar

dissabte

15

maig

TrocaJove 10:00h

A determinar

dilluns

17

maig

Z12 - Reunió Territorial 20:00h

A determinar

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?