Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

27.01.20 - Tal com marca el calendari de l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC d'aquest 2020, aquest 27 de gener es publiquen les esmenes, dubtes o propostes dels centres d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del Moviment.   

Des del dia 30 de desembre de 2019 i fins al dia 20 de gener de 2020, es van rebre un total de 18 aportacions (entre propostes, dubtes i esmenes) per part de diversos centres d’esplai. El Consell Directiu, reunit el passat dimarts 21 i dissabte 25 de gener de 2020, va valorar totes les aportacions rebudes. 

Podeu consultar aquí el document amb totes les aportacions que es van rebre dins del termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És important que els responsables que vingueu a l’Assemblea General Ordinària de l’1 de febrer a l’Auditori del Tívoli d’El Vendrell llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO.

El Consell Directiu del MCECC valora molt positivament i agraeix totes les aportacions rebudes. Recordeu que l’AGO començarà a les 10 h. Us hi esperem!  

23.01.20 - Falta una setmana per l’Assemblea General Ordinària del MCECC, que enguany se celebrarà l'1 de febrer a El Vendrell, a l’Auditori Tívoli. Com sabeu, esteu convocades totes les persones responsables dels centres d’esplai federats al Moviment.

 Aquest esdeveniment és un dels més importants de l’any ja que es prendran decisions que encaminaran el futur de la federació i es farà balanç del darrer any. Per això us fem un resum de les informacions més destacades que heu de tenir en compte per a participar-hi:

  • Inscripció a l’AGO abans del 27 de gener. És important que totes les persones que vulguin assistir a l’assemblea complementin adequadament el formulari.

  • Haureu d’haver lliurat la documentació de curs abans de l’1 de febrer. Aquest és un pas necessari per poder exercir el vot.

  • Repassar els documents que es treballaran a l’AGO. Aquest enllaç us permetrà llegir la proposta del Pla d’Accions, la Memòria del 2019, l’Informe econòmic i la proposta del calendari de curs 2020-2021. Recordeu que a l’AGO haureu de portar la tramesa de documents que us vam enviar per correu postal. A més a més, el proper dilluns 27 de gener es donarà a conèixer el retorn de les esmenes i dubtes que han enviat els centres d’esplai.

  • Comunicació de les candidatures al Consell Directiu. El passat dilluns es va publicar el nom i currículum de les 3 persones que volen presentar la seva candidatura per formar part d’aquest òrgan.

  • Logística i informacions pràctiques. Us convidem a arribar a l’Auditori del Tívoli (Plaça del Tívoli 3-7 del Vendrell) en transport públic, ja sigui amb tren (R4) o amb autobús (línies interurbanes). Tot i així, si voleu venir amb cotxe, us recomanem arribar amb força marge de temps perquè pot ser difícil trobar aparcament.

  • Inscripció a la Jornada de responsables. Com en els darrers anys, la nit prèvia a l’AGO realitzarem una trobada formativa de responsables de centres. Enguany ens trobarem a l’Alberg Santa Maria del Mar de Coma-Ruga (Av. Palfuriana, 104,43880 Coma-Ruga). El sopar anirà a càrrec dels participants i el dinar del dissabte a càrrec del MCECC, però haureu de portar-vos plat, coberts i got.

  • Premi Innovact. Com sabeu, des del MCECC, el passat octubre vam llançar una convocatòria per participar en el primer concurs Innovact, un concurs per premiar activitats innovadores en el marc de l’educació en el lleure. Hem rebut 26 activitats de 14 centres d’esplai diferents, la qual cosa volem agrair-vos. Sis jurats experts ja han fet les seves votacions per atorgar el primer, segon i tercer premi, que entregarem a l'AGO. També us recordem que, durant la mateixa AGO, haureu de votar el premi del públic. Per això, pels que vulgueu anar amb els deures fets, us deixem un enllaç perquè pugueu repassar en profunditat les cinc activitats finalistes al premi del públic després de les votacions dels jurats. Si no podeu, no patiu, a l’Auditori Tívoli d'El Vendrell habilitarem un espai perquè pugueu valorar les activitats abans de votar.  

Res més! Recordeu que l’exercici assembleari és un dret i un deure dels centres d’esplai. El MCECC som tots i totes i el construïm conjuntament. No hi falteu! 

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dimarts

28

gener

AAF: Reunió de l'Àmbit d'Animació de la Fe 20:00h

Seu del MCECC - c.Numància 149-151

dimecres

29

gener

Punt de Connexió 20:00h

Seu del MCECC - c. Numància 149-151

dijous

30

gener

Z02 - Reunió Territorial 20:30h

A determinar

divendres

31

gener

Jornada de Responsables 20:00h

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?