Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

21.06.22 - Com cada any, el MCECC ofereix una sèrie d'eines i recursos per poder elaborar les activitats d'estiu amb garanties. Perquè no et deixis res, us presentem aquesta guia interactiva on trobaràs tot el que s'ha de tenir en compte si preparem unes colònies o campaments. 

A la pàgina d'estiu, igualment, trobareu altres recursos que us ajudaran a complir, per exemple, amb el marc normatiu que requereixen unes colònies o campaments. És a dir, torbareu llistat tots els documents que heu de portar i totes les indicacions que heu de seguir. 

Així mateix, us presentem un llibret amb tots els apartats necessaris per preparar les activitats. En aquest dossier descobrireu des d'un possible horari fins a l'elaboració dels objectius, models de fitxes d'activitat, pla d'emergència... En definitiva, tot allò que heu de preparar abans de començar l'activitat.

Com en altres ocasions, també teniu diferents eines i activitats, així com un extens banc de recursos a la web d’estris.cat, amb dinàmiques, pregàries, jocs, danses...

La gran novetat d'enguany respecte a les últimes campanyes estivals és la derogació de tota mena de protocols sanitaris específics. Descobreix les altres novetats a la pàgina L'estiu és nostre. 

Consulta aquí la pàgina amb tots els recursos

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dimecres

29

juny

Cursos residencials MCECC (reunió informativa) 18:30h

Telemàtica

divendres

19

agost

Cursos residencials MCECC (Directors/es)

dissabte

20

agost

Cursos residencials MCECC (Directors/es)

diumenge

21

agost

Cursos residencials MCECC (Directors/es)

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?