Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

11.10.19 - Ja estan obertes les convocatòries per a les beques d’activitats de curs, les beques d’activitats esporàdiques i els ajuts extraordinaris. Teniu fins al 11 de novembre per presentar les vostres sol·licituds a través del Gesplai! Us donem les claus per a la tramitació.

Fins al 11 de novembre podeu sol·licitar les beques de curs corresponents a 2019-2020, les beques per a activitats esporàdiques del primer, segon i tercer trimestre i els ajuts extraordinaris (que serveixen per finançar activitats i projectes de caràcter extraordinari dels centres) per als vostres centres d’esplai.

A l’hora de sol·licitar les beques o els ajuts extraordinaris caldrà realitzar-ho a través del Gesplai. Per això, com bé sabeu, l’inici de curs implica el lliurament de documentacions dels centres d’esplai. Un tràmit necessari perquè el Moviment tingui constància de les dades principals dels centres federats.

Per això, abans d’imprimir les documentacions caldrà actualitzar les dades de les responsabilitats i càrrecs i les dades dels membres de l’equip.
Si necessiteu més informació o teniu dubtes al respecte, podeu consultar-ho als promotors i promotores de les vostres zones i territoris de referència.

Recordeu que si a la convocatòria d’estiu 2019 no heu entregat la documentació acreditativa de la situació de les famílies s’haurà d’entregar ara, conjuntament amb l’expedient, amb data límit també de 11 de novembre

 

Agenda

Veure totes >

dilluns

21

octubre

Z12 - Campus MCECC: Gesplai 19:00h

CE Can Colapi

dilluns

21

octubre

Z12 - Reunió Territorial 20:30h

CE Can Colapi

dimarts

22

octubre

Campus MCECC: Gesplai 19:00h

Sant Feliu de Llobregat - Centre d'Esplai Sant Llorenç

dimarts

22

octubre

Z07 - Reunió Territorials 20:30h

Centre d'Esplai Lluís Maria Chanut

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?