Els àmbits del MCECC

Àmbits

Els àmbits són espais de reflexió, formació i acció que treballen per enriquir i enfortir l’activitat dels centres d’esplai. Des d’una mirada transversal, es treballa aprofundint en els trets identitaris que caracteritzen el Moviment. Els membres de l’àmbit són monitors/es o exmonitors/es que periòdicament es reuneixen presencial o virtualment.

L’àmbit té la missió de mantenir al dia la tasca educativa que es porta a terme als centres d’esplai federats i vetllar per anar-se actualitzant, tot generant un discurs propi com a Moviment. Les accions i línies de treball principals queden recollides al Pla d’accions del Moviment. De manera que anualment s’aprofundeix en alguna temàtica concreta, oferint materials i recursos als centres. Tanmateix, l’àmbit també és un espai de creixement pels membres que el conformen ja que a les reunions es dedica una estona a conversar sobre algun article, notícia, recurs,...

Actualment, els Àmbits del MCECC són:

  • Àmbit d’animació de la Fe
  • Àmbit Pedagògic
  • Àmbit d’Educació per la Justícia Global

Qualsevol monitor/a del MCECC que tingui interès en aprofundir en algun d’aquests temes i compartir-ho amb altres persones amb interessos similars es pot afegir a l’àmbit!

Vols inscriure’t als Àmbits?

Notícies relacionades

Veure totes >
Vine a la Jornada "Mirem més enllà"
Canvis a l’equip tècnic!
Canvis a l’equip tècnic!

11.10.18 - Aquest mes d’octubre hi ha hagut noves incorporacions a l’equip tècnic del Moviment, concretament a l’àrea de promotors i promotores dels territoris de Tarragona i de Mallorca i als àmbits. Però encara en vindran més! Vols treballar amb nosaltres? T'estem buscant!

Obrim la convocatòria per cobrir la vacant de promotor/a de les zones 8, 9 i 16 que corresponen a Baix Llobregat, el Garraf, el Penedès i l’Anoia. La persona seleccionada s’encarregarà de promoure l’acció dels centres d’esplai i donar-los suport en la seva tasca diària. Teniu fins a final de mes per inscriure-us a l’oferta

Però aquesta no és l’única incorporació. L’equip tècnic ha incorporat dues figures més a la tasca de promotors i promotores. A Tarragona, la nova promotora és la Gemma Olària en substitució de la Meritxell Rodriguez. Molta sort Gemma i molta sort Meritxell en aquest nou camí! A Mallorca, s’ha creat la figura de promotor. D’aquesta tasca s’encarregarà el Pep Campins. Molta sort!

Per últim, hem incorporat un nou tècnic d’àmbits. És el Ricard Fontcuberta que ve del Centre d’Esplai Grifoll de zona 13. Benvingut!

 

Veure totes