Revista Estris

Revista Estris

Estris.cat

La revista Estris, creada i editada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés, és la publicació de referència en l’àmbit de l’educació en el lleure a Catalunya.

La publicació està adreçada als monitors i monitores, educadors i educadores i voluntaris/àries de centres, així com als voluntaris i professionals que treballen en el camp de l’educació en el lleure, l’educació social i l’animació sociocultural. En tots els números de la revista s’ofereixen eines per a l’educació infantil i juvenil en el lleure i la vida associativa, així com articles, entrevistes i reportatges sobre temes d’interès pedagògic i social.

L’Estris és una publicació bimestral que compta amb més de 50 anys d’història. Té un tiratge de més de 4.500 exemplars per edició i un total de 6.000 lectors/es. Des del 2014 compta també amb una versió digital que es pot adquirir a l’iQuiosc.cat, el quiosc digital de les revistes en català.

A més de la versió en paper també s’edita en versió digital, així, compta amb un diari digital propi (estris.cat) i una comunitat activa i participativa a les xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter. Els joves, audiència majoritària de la revista, són un dels col·lectius que tenen una millor relació amb l’ús d’aquestes tecnologies de forma habitual. És per això que la revista Estris compta amb xarxes socials que difonen el contingut pedagògic i de transformació aprofitant així el potencial d’Internet i les xarxes socials per obrir nous canals de comunicació amb els joves lectors.

Accedeix a la revista estris.cat