En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant. Si un grup de monitors/es del MCECC té interès en promoure algun projecte específic sobre algun aspecte d’interès pels centres d’esplai pot crear un Projecte.

Els projectes són presentats a l’Assemblea General Ordinària del Moviment per ser aprovats pels centres d’esplai. Un cop aprovats, l’equip de monitors/es que hagi promogut el projecte és qui en serà el responsable de la seva execució.

Podeu presentar els vostres projectes per a ser aprovats a l’Assemblea. Estigueu atents al calendari de terminis que s’estableixi per a cada convocatòria d’AGO.

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Nous recursos del Projecte de Gènere
Nous recursos del Projecte de Gènere

15.09.20 - Des de fa dos anys, el Projecte de Gènere del MCECC treballa per apropar-vos mensualment un recurs per tal que la perspectiva de gènere sigui present en la tasca que es fa des dels centres d'esplai del Moviment.

Aquest setembre, us fem arribar la guia 'Regenerem-nos!' d'autodiagnosi de gènere per a entitats publicada pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). La idea és que pugueu fer el qüestionari que es planteja en aquest document i conèixer si el vostre centre d'esplai treballa des d’una perspectiva de gènere per fer una petita diagnosi o anàlisi de la situació en la que us trobeu i seguir aprofundint en el tema. 

D'altra banda, us plantegem jugar al 'Bingo de gènere' que trobareu a continuació. La idea és que repostegeu la imatge a Instagram marcant allò que es compleix al vostre centre d'esplai i nominant tres centres d'esplai més per tal que també ho facin. I no oblideu etiquetar @esplaismcecc. Us animeu? 

Gràcies voluntàries i voluntaris del MCECC!
Veure totes