En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant específicament o amb continuïtat i que pugui ser d’interès per als clubs i centres d’esplai.

Les persones impulsores del projecte l’han de presentar a l’Assemblea General (Ordinària o Extraordinària) per tal que els esplais el puguin aprovar mitjançant una votació. Un cop el projecte ha sigut aprovat, aquest equip de monitors/es en serà responsable de la seva posada en marxa i execució, sempre amb l’ajuda que el Consell Directiu consideri oportuna a nivell tècnic (difusió i promoció, recursos, suport...).

Malgrat l’engegada del projecte tingui el seu tret de sortida a l’Assemblea, les persones impulsores poden començar a donar a conèixer la seva proposta a través de la xarxa territorial. Com?

La presentació del projecte es podrà dur a terme a través del CRT (Consell de Responsables Territorials), en el qual els diferents equips territorials recolliran la informació emesa i la traspassaran a les corresponents reunions territorials. L’equip que vol presentar el projecte pot elaborar una presentació per promocionar-lo, acudir a les reunions territorials i/o al CRT, etc. per tal de donar a conèixer-ne els detalls, resoldre dubtes i buscar persones que s’hi vulguin sumar.

Un cop engegada la promoció de presentació dels projectes, el Moviment farà una campanya interna de publicitat a partir del mes de setembre previ a l’AGO per tal de donar impuls i fer-lo arribar als centres i clubs d’esplai que no hagin rebut la informació. A més a més, es vetllarà per posar en contacte els monitors i monitores que mostrin interès en col·laborar-hi amb les persones que l’han originat.

Podeu presentar els vostres projectes per a ser aprovats a l’Assemblea a través del

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org. Estigueu atents al calendari de terminis que s’estableixi per a cada convocatòria d’AGO/AGE.Com sempre, si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la vostra promotora o membre del Consell Directiu de referència.

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Comença el període d'inscripcions de la jornada de participació infantil
Aprofita tots els recursos del Moviment!
Aprofita tots els recursos del Moviment!

02.07.21 - Qui no s'ha encallat durant la preparació d'una activitat?

A la web del Moviment podeu consultar l'apartat de Materials i Recursos per desencallar reunions, investigar com treballar temes determinats o per descobrir noves activitats. 

Quins són els últims recursos que hem publicat?

  • Recursos específics per a les Activitats d'Estiu . A l'espai de l'Estiu segur que és nostre trobareu tot allò relacionat amb protocols i mesures i també recursos com llistes de la documentació necessària o models de dossier.
  • I tu, què en penses?  És una iniciativa que tracta, a través de vídeos curts, temes que interpel·len directament als infants i joves. La voluntat és oferir eines útils a tots aquells que acompanyeu els adolescents i joves en el seu procés educatiu i ajudar-vos a fomentar dinàmiques de reflexió i debats entorn d’aquestes qüestions que, a més, els impulsin a construir el seu esperit crític i aprofundir en els seus valors. La darrera entrega se centra en preguntar a infants, joves i pare i mares del Centre d'Esplai Parroquial de Premià sobre la família, per veure com ens relacionem i la importància que té per nosaltres. 

  • Perspectiva de Gènere: El Projecte de Perspectiva de Gènere del Moviment treballa per generar recursos que permetin el treball del tema als Centres i Clubs d'Esplai. Aquesta setmana ens apropen dues fitxes d'activitat. La primera pensada per al treball amb infants i joves i la segona enfocada a l'Equip de Monitors/es. 

Veure totes