En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant. Si un grup de monitors/es del MCECC té interès en promoure algun projecte específic sobre algun aspecte d’interès pels centres d’esplai pot crear un Projecte.

Els projectes són presentats a l’Assemblea General Ordinària del Moviment per ser aprovats pels centres d’esplai. Un cop aprovats, l’equip de monitors/es que hagi promogut el projecte és qui en serà el responsable de la seva execució.

Notícies relacionades

Veure totes >
Sumeu-vos al programa Sempre Acull!
Sumeu-vos al programa Sempre Acull!

04.10.18 - Comencem el curs i és un bon moment perquè els centres d’esplai us sumeu al programa Sempre Acull. Una iniciativa que té com a objectiu acollir infants en situació de risc social a l’activitat dels vostre centre amb la col·laboració de les entitats locals del vostre territori.

Aquest és el tercer any consecutiu que el Moviment realitza el Programa Sempre Acull. I per això, ara que comença el curs us animem a fer que infants en situació de risc social del vostre entorn puguin gaudir de l’educació en el lleure durant tot l’any.

Com ho heu de fer?

Si voleu iniciar-vos en aquesta experiència us heu d’inscriure en aquest formulari. I si teniu dubtes, us deixem una dinàmica perquè pugeu analitzar, debatre i reflexionar sobre el programa i decidir la vostra adhesió al programa.

Què fem des del Moviment?

Els centres d’esplai que us inscriviu no estareu sols en aquest procés. El programa Sempre Acull us ofereix un acompanyament individualitzat a cada centre que s’inscrigui en la iniciativa. D’aquesta manera us ajudarem a treballar amb les entitats socials de la vostra zona, us acompanyarem amb eines i recursos i amb tots els vostres dubtes per fer un bon treball amb els infants, famílies i l’equip del centre.

Veure totes

Iniciatives relacionades

Veure totes >
Veure totes