En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant específicament o amb continuïtat i que pugui ser d’interès per als clubs i centres d’esplai.

Les persones impulsores del projecte l’han de presentar a l’Assemblea General (Ordinària o Extraordinària) per tal que els esplais el puguin aprovar mitjançant una votació. Un cop el projecte ha sigut aprovat, aquest equip de monitors/es en serà responsable de la seva posada en marxa i execució, sempre amb l’ajuda que el Consell Directiu consideri oportuna a nivell tècnic (difusió i promoció, recursos, suport...).

Malgrat l’engegada del projecte tingui el seu tret de sortida a l’Assemblea, les persones impulsores poden començar a donar a conèixer la seva proposta a través de la xarxa territorial. Com?

La presentació del projecte es podrà dur a terme a través del CRT (Consell de Responsables Territorials), en el qual els diferents equips territorials recolliran la informació emesa i la traspassaran a les corresponents reunions territorials. L’equip que vol presentar el projecte pot elaborar una presentació per promocionar-lo, acudir a les reunions territorials i/o al CRT, etc. per tal de donar a conèixer-ne els detalls, resoldre dubtes i buscar persones que s’hi vulguin sumar.

Un cop engegada la promoció de presentació dels projectes, el Moviment farà una campanya interna de publicitat a partir del mes de setembre previ a l’AGO per tal de donar impuls i fer-lo arribar als centres i clubs d’esplai que no hagin rebut la informació. A més a més, es vetllarà per posar en contacte els monitors i monitores que mostrin interès en col·laborar-hi amb les persones que l’han originat.

Podeu presentar els vostres projectes per a ser aprovats a l’Assemblea a través del

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org. Estigueu atents al calendari de terminis que s’estableixi per a cada convocatòria d’AGO/AGE.Com sempre, si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la vostra promotora o membre del Consell Directiu de referència.

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Un Broll com els d'abans
El Moviment es mou pel 8M
El Moviment es mou pel 8M

08.03.22 -

Construïm un món molt més just a través del feminisme

El MCECC creu en l’educació en el lleure com a eina de transformació social. Una transformació basada en uns valors com ara l’estima, el compromís, el respecte, la sostenibilitat...i la igualtat. Una igualtat que, desgraciadament, no és real per molts motius.

És per això que avui, 8 de març, en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, i com intentem fer cada dia de l’any, volem posar de manifest el nostre compromís com a Moviment amb la construcció d’un món molt més just a través del feminisme. Un feminisme que pretén equilibrar una balança decantada històricament en favor de l’home gràcies a uns rols de poder i uns privilegis que li han sigut atorgats. 

Per aquest motiu, com a MCECC us preguntem, Centres, Clubs i Grups d’Esplai, quines accions, propostes i activitats dureu a terme en motiu del 8M i al llarg de tot el curs. Què fareu vosaltres per equilibrar la balança? 

[Manifest d'Esplais MCECC el dia 8 de març de 2022]

El projecte de perspectiva de gènere

Des de l'any 2018 un grup de monitores treballa perquè la perspectiva de gènere sigui present en la tasca del MCECC. Un cop aprovada la seva continuïtat a l’AGO 2020 i 2021, des del Projecte de Gènere treballen per apropar-nos recursos útils per a aquest objectiu.

Els membres d'aquest grup de treball es reuneixen de manera periòdica per abordar la temàtica des de diferents punts de vista. El projecte està obert a tothom del MCECC, així que us animem a participar a les reunions, tant de manera presencial com telemàtica.

Veure totes