En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant. Si un grup de monitors/es del MCECC té interès en promoure algun projecte específic sobre algun aspecte d’interès pels centres d’esplai pot crear un Projecte.

Els projectes són presentats a l’Assemblea General Ordinària del Moviment per ser aprovats pels centres d’esplai. Un cop aprovats, l’equip de monitors/es que hagi promogut el projecte és qui en serà el responsable de la seva execució.

Podeu presentar els vostres projectes per a ser aprovats a l’Assemblea. Estigueu atents al calendari de terminis que s’estableixi per a cada convocatòria d’AGO.

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Reflexionem sobre la música que sona als esplais!
Arriba el recurs d'octubre del Projecte de Gènere: detectem els micromasclismes!
Veure totes