En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant. Si un grup de monitors/es del MCECC té interès en promoure algun projecte específic sobre algun aspecte d’interès pels centres d’esplai pot crear un Projecte.

Els projectes són presentats a l’Assemblea General Ordinària del Moviment per ser aprovats pels centres d’esplai. Un cop aprovats, l’equip de monitors/es que hagi promogut el projecte és qui en serà el responsable de la seva execució.

Ja podeu presentar els vostres projectes per a l’assemblea d’aquest 2019. Segons el calendari de terminis de l’assemblea es poden presentar projectes fins el 17 de gener de 2019.

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Vols viure una experiència de voluntariat Internacional?
Comencem a preparar l’AGO!
Comencem a preparar l’AGO!

21.12.18 - El proper 26 de gener se celebrarà l’Assemblea General Ordinària del Moviment! Un espai participatiu en què comptem amb tots els centres d’esplai federats al MCECC! Precisament és a l’AGO on si tens un projecte per treballar al Moviment el pots presentar! T’ho expliquem!

Com cada any el Moviment celebra la seva Assemblea General Ordinària. Un dels punts de l’AGO és la presentació de projectes que vosaltres, els centres d’esplai, considereu que cal treballar al Moviment.

Si amb els monitors i monitores de la teva zona o territori fa temps que treballeu un tema i penseu que hi teniu un bon bagatge i experiència aprofiteu aquesta oportunitat.

  • Quins són els requisits per presentar un projecte?
  • Definir els objectius: què es vol aconseguir?
  • Calendarització del procés: marcar el temps i passes que voldreu seguir.
  • Equip: pots presentar un projecte de manera individual. Tot i això, amb la voluntat d’agrupar persones amb interès sobre aquella temàtica.

Per poder dur a terme un projecte al Moviment, caldrà que aquest sigui presentat i aprovar a l’Assemblea General Ordinària del 26 de gener. A partir d’aquí, amb el suport tècnic necessari però respectant la pròpia autonomia dels impulsors de la proposta que seran qui marcaran el ritme.

El projecte s’haurà de presentar formalment abans del dia 17 de gener de 2018.

Si hi estàs interessat/da, vols rebre el document que hauràs d’emplenar, o vols més informació escriu a secretaria.mcecc@peretarres.org

I si vols donar un pas més i treballar activament pel Moviment, recorda que fins al 7 de gener pots presentar la teva candidatura al Consell Directiu.

Per cert, en breu anirem actualitzant al web del MCECC tota la informació sobre l'Assemblea General Ordinària on trobareu documents com la memòria, el pla d'accions o el calendari entre d'altres.

 

Veure totes