En moviment, participa i suma al MCECC

projectes

Un projecte és l’execució d’una idea sorgida d’un grup de monitors/es del Moviment sobre algun tema que no s’està treballant específicament o amb continuïtat i que pugui ser d’interès per als clubs i centres d’esplai.

Les persones impulsores del projecte l’han de presentar a l’Assemblea General (Ordinària o Extraordinària) per tal que els esplais el puguin aprovar mitjançant una votació. Un cop el projecte ha sigut aprovat, aquest equip de monitors/es en serà responsable de la seva posada en marxa i execució, sempre amb l’ajuda que el Consell Directiu consideri oportuna a nivell tècnic (difusió i promoció, recursos, suport...).

Malgrat l’engegada del projecte tingui el seu tret de sortida a l’Assemblea, les persones impulsores poden començar a donar a conèixer la seva proposta a través de la xarxa territorial. Com?

La presentació del projecte es podrà dur a terme a través del CRT (Consell de Responsables Territorials), en el qual els diferents equips territorials recolliran la informació emesa i la traspassaran a les corresponents reunions territorials. L’equip que vol presentar el projecte pot elaborar una presentació per promocionar-lo, acudir a les reunions territorials i/o al CRT, etc. per tal de donar a conèixer-ne els detalls, resoldre dubtes i buscar persones que s’hi vulguin sumar.

Un cop engegada la promoció de presentació dels projectes, el Moviment farà una campanya interna de publicitat a partir del mes de setembre previ a l’AGO per tal de donar impuls i fer-lo arribar als centres i clubs d’esplai que no hagin rebut la informació. A més a més, es vetllarà per posar en contacte els monitors i monitores que mostrin interès en col·laborar-hi amb les persones que l’han originat.

Podeu presentar els vostres projectes per a ser aprovats a l’Assemblea a través del

Formulari de presentació de projectes 

Cal enviar-lo a l’adreça de correu secretaria.mcecc@peretarres.org. Estigueu atents al calendari de terminis que s’estableixi per a cada convocatòria d’AGO/AGE.Com sempre, si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la vostra promotora o membre del Consell Directiu de referència.

Alerta: el formulari de presentació de projectes és un PDF editable, de manera que podeu escriure els camps en el mateix document. Per garantir que la informació es guardi correctament, primer descarregueu-vos el document i després comenceu a emplenar-lo i un cop emplenat guardeu-lo. No l'empleneu fins que no l'hagueu descarregat al vostre PC. Assegureu-vos que el document que envieu estigui emplenat.

Notícies relacionades

Veure totes >
Participa en el Projecte de Perspectiva de Gènere
Participa en el Projecte de Perspectiva de Gènere

27.06.23 - El Projecte de Perspectiva de Gènere del Moviment facilita a disposició de monitors, monitores i responsables dels Centres i Clubs d'Esplai l'apartat web on es poden trobar recursos vinculats a aquesta qüestió.

Recordem que el Projecte està obert a la participació de tota persona vinculada al MCECC que així ho desitgi! Per fer-ho, tan sols cal escriure un missatge a l'adreça de correu electrònic ambits@peretarres.org.

#SomMoviment

Gràcies per un curs més al Moviment!
Gràcies per un curs més al Moviment!

19.06.23 - Diumenge 18 de juny, voluntaris i voluntàries dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment van trobar-se a la casa de colònies La Conreria (Tiana), en una nova edició d'El Broll.

La jornada organitzada pel MCECC agraeix la tasca duta a terme als diferents equips: Responsables Territorials, membres de les comissions organitzadores de les Trobades generals, persones vinculades als Àmbits i als Projectes del Moviment, Consell Directiu i Equip Tècnic... En definitiva, a totes aquelles persones que possibiliten les diferents accions generals del MCECC.

La companyia MCECC Airlines

Enguany, el Centre d'Interès (CI) d'El Broll va girar entorn MCECC Airlines, la companyia que ens va convidar a tots i totes a viure aquesta jornada.

El Broll, ambientat temàticament, va començar amb l'embarcament a l'avió, espai on van tenir lloc dinàmiques per equips. Així mateix, el claustre de La Conreria va acollir dues activitats amb pilotes de colors. Tot plegat, donant lloc a un matí lúdic, el qual va concloure amb una estona de piscina. Finalment, El Broll va celebrar un dinar conjunt a la mateixa Conreria.

En total, prop d'una trentena de persones van trobar-se per tancar el curs i donar pas a un estiu actiu.

Veure totes