Formació al MCECC
Suport Cursos residencials Petició formació Escoles de l’Esplai vinculades Acreditació

Formació

Per tal d’assolir les finalitats i objectius que persegueix el MCECC, la formació esdevé un dels mitjans clau de què el MCECC disposa. D’aquesta manera, el Moviment articula unes mesures de suport i foment a la formació dels monitors i monitores que formen part dels centres d’esplai federats. En aquest espai web volem presentar, ordenadament, les diferents línies i mesures de suport a la formació que posem a la vostra disposició.
Us animem a que feu ús d’aquest servei del MCECC!

Podeu trobar la informació organitzada de la següent manera:

Notícies relacionades

Veure totes >
Últimes formacions del Campus MCECC
Últimes formacions del Campus MCECC

02.09.21 - Dimarts vinent comença una nova entrega del Campus MCECC. Dins d’aquest marc es realitzarà un conjunt de formacions telemàtiques, d’una hora i mitja de durada, per acompanyar als centres i clubs en la millora dels reptes que caldrà afrontar al llarg d’aquest curs.  

Enguany, podreu escollir entre un seguit de formacions molt variades, que torbareu a la pàgina d'inscripció

A qui va adreçat?

Poden inscriure's tots aquells monitors i monitores que pertanyen a un esplai del Moviment i que tinguin 18 anys (o els facin aquest any). En el cas de no tenir l'edat permesa i es vulgui participar igualment, caldrà que el centre o club d'esplai es posi en contacte amb el seu promotor/a de referència.

Formació gratuïta

Aquesta formació serà gratuïta pels membres del MCECC. Per aquest motiu és especialment rellevant que aprofiteu la formació i que, si feu la inscripció, hi participeu.

Inscripció

Podeu fer la inscripció fins 24 hores abans de la formació a través d'aquest formulari.

Teniu dubtes sobre les activitats d'estiu? Us els resolem en directe el 19 de maig!
Teniu dubtes sobre les activitats d'estiu? Us els resolem en directe el 19 de maig!

12.05.21 - Esteu llestos per engegar les activitats d'Estiu 2021? Sabeu tot el que cal saber? Teniu dubtes? Us acompanyem!

En els darrers dies, els Centres d'Esplai del Moviment heu rebut una tramesa postal amb diversos materials i recursos per ajudar-vos a preparar i engegar les activitats d'Estiu 2021, que també podeu consultar en aquest enllaç. Després de llegir-los, i sobretot després de l'aprovació del protocol de cara a l'estiu en relació amb la Covid-19, és possible que us hàgin sorgit alguns dubtes. 

Per això, us convidem a participar -el dimecres 19 de maig, a les 19h.- a la connexió en directe que farem a través del compte d'Instagram del MCECC (@esplaismcecc) amb l'objectiu de repassar plegats/es tot allò que heu de tenir en compte de cara a l'Estiu 2021. El moment més important del directe el dedicarem a respondre tots els dubtes que tingueu en aquest sentit. Us hi esperem perquè... Aquest Estiu, segur, que és nostre! 

Veure totes