Formació al MCECC
Suport Cursos residencials Petició formació Escoles de l’Esplai vinculades Acreditació

Formació

Per tal d’assolir les finalitats i objectius que persegueix el MCECC, la formació esdevé un dels mitjans clau de què el MCECC disposa. D’aquesta manera, el Moviment articula unes mesures de suport i foment a la formació dels monitors i monitores que formen part dels centres d’esplai federats. En aquest espai web volem presentar, ordenadament, les diferents línies i mesures de suport a la formació que posem a la vostra disposició.
Us animem a que feu ús d’aquest servei del MCECC!

Podeu trobar la informació organitzada de la següent manera:

Notícies relacionades

Veure totes >
Inscriu-te a les formacions del Campus MCECC!
Inscriu-te a les formacions del Campus MCECC!

16.03.23 - El Campus MCECC d'estiu és una jornada gratuïta de formacions que prepara el Moviment per formar els monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai. Es presenten diferents temàtiques d'interès –que podeu consultar a la pàgina del campus–.

Cadascun dels participants escull la temàtica de què vol formar-se. Les formacions es faran a la seu de la Facultat Pere Tarrés (Barcelona) diumenge 16 d'abril. Per tant, hi haurà formacions presencials, i d'altres telemàtiques.

Consulta quines formacions hi ha

Consulta totes les formacions disponibles a la pàgina del Campus MCECC d'estiu de 2023. Allà també podràs veure els horaris de cada sessió i trobaràs el formulari d'inscripció a les formacions.

Amb Perspectiva de Gènere

Com plantegem els Centres d'Interès (CI) a l'Esplai? és l'eix sobre el qual girarà l'espai de reflexió del Projecte de Perspectiva de Gènere. Tindrà lloc el mateix diumenge 16 d'abril, després de dinar -cap a les 15 h- i fins a les 17 h.

#SomMoviment

Per Setmana Santa, nous cursos residencials
Per Setmana Santa, nous cursos residencials

13.01.23 - Per Setmana Santa hi haurà l'oportunitat, novament, de viure els cursos residencials per treure's la titulació de monitors/es i directors/esJa estan obertes les places per apuntar-s'hi! Si ets monitor/a del Moviment, no t'ho pensis!

 La preinscripció es pot omplir fins al 7 de febrer. Els cursos, tant de monitors/es com de directors/es, compten amb docents de la Fundació Pere Tarrés, la institució més veterana que ofereix aquesta formació. A més d'adquirir coneixements, coincidiràs amb persones com tu d'altres Esplais d'arreu de Catalunya; oportunitat única per treure's el títol i, més enllà, poder-ho fer entretingudament.

A través de la següent pàgina podeu apuntar-vos mitjançant el formulari corresponent. Aquest curs s'estructura en tres parts diferenciades:

  • Part 1: es desenvolupen les primeres sessions a Barcelona, moment per conèixer els companys/es i docents que t'acompanyaran tot aquest temps.
  • Part 2: part residencial a l'Alberg la Sala (la Pobla de Lillet): del dissabte 1 d'abril al dijous 6 d'abril
  • Part 3: en modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs.
  • Els alumnes del curs de directors/es, també, compartireu un cap de setmana més en una casa de colònies el cap de setmana 6 i 7 de maig.

Independentment del curs que es faci (monitors/es o directors/es), cal connectar-se a la reunió informativa el 21 de març, a les 18.30 h, en format telemàtic.

Per preus, les fases del curs de forma detallada, així com tots els passos que cal seguir per inscriure's, podeu visitar la pàgina dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC-Setmana Santa 2023. A aquesta web trobareu tota la informació necessària. En cas de tenir algun dubte específic, podeu escriure a residencialsmcecc@peretarres.org.

Veure totes