Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats
Formació sobre les Homologacions per a les Activitats d'Estiu i Subvencions dels centres d'esplai de la ciutat de Barcelona

Formació sobre les Homologacions per a les Activitats d'Estiu i Subvencions dels centres d'esplai de la ciutat de Barcelona

Formació

18.01.17 / Afegir a Google Calendar

El proper dilluns 16 de gener (fins l’1 de febrer) s’obrirà el termini per a la Homologació d’Activitats d’estiu 2017 de l’Ajuntament de Barcelona, un tràmit necessari perquè els infants i joves dels vostres centres d’esplai es puguin acollir a la convocatòria de beques d’estiu que ofereix l’Ajuntament de Barcelona.

Així mateix, ja estan obertes des del 5 de gener (fins el 2 de febrer) per a les Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2017, un tràmit per a sol•licitar com a entitat de lleure una subvenció per a l’activitat natural del centre d’esplai.

Des del MCECC i la XACS us volem donar suport en la presentació de les sol•licituds, per la qual cosa us volem convidar a aquesta doble sessió formativa en la qual es presentarà la convocatòria, les bases i els diferents formularis i documentació d’ambdós tràmits. També hi haurà un torn per tal de resoldre els dubtes dels diferents centres d’esplai.

A les 19:00h s’iniciarà amb la sessió d’Homologació d’Activitats d’estiu 2017 de l’Ajuntament de Barcelona. I a les 20:00h es donarà pas a la sessió de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2017. Us convidem a participar a les dues sessions, i a presentar-vos a les dues convocatòries.

Quan?

Dimecres dia 18 a partir de les 19,00h.

On?

A l'Alberg Pere Tarrés, situat al c. Numància 149-151 de Barcelona

Com m'he d'inscriure?

Cal fer la inscripció a través d'aquest formulari abans del dimarts dia 17 a les 23,59h.

Us animem a participar-hi!