Vols participar al MCECC? T'expliquem com!

Vols participar al MCECC? T’expliquem com!

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans és un moviment participatiu! Però per fer-lo realment viu i enèrgic necessitem comptar amb tu per sumar i enriquir-lo dia a dia. Pots participar a la teva Zona o Territori, on et trobaràs amb els companys i companyes dels centres d’esplai més propers a tu. També pots participar als Àmbits, d’entre els que podràs escollir el que més interès et susciti. Comptem amb tu per participar a les desenes d’activitats que cada curs s’organitzen! I per últim, pots proposar tu mateix un espai de participació generant un Projecte amb el que trobar-te amb altres persones que, com tu, compartiu algun interès comú.

La zona i el territori
Zones i Territoris
És l’espai de participació per excel·lència. Allà els centres d’esplai, representats pels seus responsables o en qui ells deleguin, debaten, organitzen activitats, formacions, trobades,... És l’espai del Moviment més proper al centre i el que funciona amb més intensitat i periodicitat.
Els àmbits del MCECC
Àmbits
Són espais de reflexió, formació i acció formats per monitors i exmonitors del MCECC que volen treballar presencialment o virtual per aprofundir en els trets d’identitat que defineixen el MCECC i revertir aquest treball als infants i joves dels centres d’esplai.
Les activitats del Moviment
Activitats
Periòdicament el MCECC organitza grans activitats en les que són cridats a participar-hi el conjunt de monitors/es, responsables, joves,... dels centres d’esplai que conformen el Moviment. La TrocaJove, les jornades i trobades de monitors/es, les formacions... són alguns exemples d’ activitats que el MCECC porta a la pràctica gràcies a la participació dels seus integrants.
Projectes i grups d'interès del MCECC
Projectes
El MCECC ofereix la possibilitat que monitors/es i exmonitors/es puguin proposar projectes o crear grups d’interès per tal de fer possible la generació d’iniciatives, accions, activitats... que puguin ser d’interès general pel conjunt del Moviment.