Formació al MCECC
Suport Cursos residencials Petició formació Escoles de l’Esplai vinculades Acreditació

Cursos residencials

Disposar del títol de monitor/a o director/a és un requisit... però poder cursar-lo en el marc d’una casa de colònies, gaudint de les vacances, amb la convivència amb altres monitors i monitores del MCECC i disposant d’una docència de qualitat a càrrec d’una Escola de l’Esplai... és tota una oportunitat que no et pots deixar escapar!!!

Els cursos residencials del Moviment són molt més que un curs de monitors/es o directors/es. Són tota una experiència de formació, aprenentatge, coneixença...

Per l’Estiu i per Setmana Santa (habitualment) el MCECC promou cursos residencials en cases de colònies.

Cursos residencials MCECC

Actualment existeixen dues tipologies de cursos residencials:

  • Cursos residencials MCECC-FPT (A1), que és fan en cases de colònies de la Fundació Pere Tarrés (habitualment a l’Alberg de la Sala o a la Casa de Colònies de la Ruca). La formació va a càrrec dels professors de l’Escola de l’Esplai de Barcelona – Fundació Pere Tarrés. Es programa un Curs Residencial MCECC-FPT cada Setmana Santa i cada Estiu.
  • Cursos residencials MCECC-Territoris (A2), que es fan en cases de colònies d’altres fundacions del MCECC i per part d’altres Escoles de l’Esplai d’altres fundacions. Habitualment, programen cursos residencials:
    MCECC-Tarragona: Escola de l’Esplai de Tarragona a la Casa de Colònies Rector de Vallfogona, de la Fundació Santa Maria de Siurana
    MCECC-Lleida: Escola de l’Esplai de Lleida a la Casa de Colònies Montsant de Vilaller, de la Fundació Verge Blanca.
    MCECC-Urgell: Escola de l’Esplai de Lleida de la Fundació Verge Blanca a la Casa de Colònies Aina d’Andorra, promogut des de la Fundació Esplais Santa Maria de Núria.

 

 

Podeu trobar la informació relativa a Formació organitzada de la següent manera: