Serveis per a escoles i AMPAs.

A la Fundació Pere Tarrés concebem la intervenció educativa en el lleure com l’aprofitament d’aquest espai en el temps de l'infant, intervenint-hi amb voluntat formativa. Partim de l'ideari de la nostra entitat i del projecte educatiu de cada centre amb la convicció que l'acompanyament dut a terme pels educadors aproparà els infants a viure uns valors que els ajudaran a créixer com a persones en plenitud.

Aprofitem el temps lliure per satisfer les seves necessitats bàsiques de diversió i socialització, però des d'una proposta humanista que té la persona com a fi, que viu l'educació com a personalització i que educa en els valors de l'amor, la llibertat, la veritat, la justícia i la pau.

Les colònies i les estades són una proposta immillorable per afavorir una convivència plena entre els companys que hi participen. Les cases de colònies de la Fundació Pere Tarrés us ofereixen la possibilitat d’organitzar una activitat atractiva i de qualitat. Són una bona opció com a activitat de curs, com a activitat estival fora del calendari escolar o com a proposta per a les famílies de l’escola que vulguin gaudir de les seves vacances familiars en una casa de colònies.

Servei de monitors

Servei de monitors

Assessorament i consultoria

Assessorament i consultoria

Formació per a educadors

Formació per a educadors

Assegurances

Assegurances

Autocars

Autocars

Albergs i cases de colònies

Albergs i cases de colònies

Convençuts de la importància que té la promoció de l’educació en el lleure, la Fundació Pere Tarrés ofereix a les escoles i a les AMPAs tot un seguit de serveis educatius i lúdics durant els horaris lectius i no lectius.

Es tracta d’un equip de professionals compromesos al servei de les escoles, integrat per uns 2.200 monitors que duen a terme les seves tasques amb qualitat i rigor, i seguint la línia educativa de cada centre escolar.

Alguns del serveis que realitzem són colònies escolars, monitoratge de menjadors, casals, activitats extraescolars, sortides per AMPAs, estades a la neu, acompanyaments a les sortides, i moltes activitats més!