La Fundació Pere Tarrés ofereix serveis educatius a les escoles i a les AMPA i AFA per aportar valor, innovació i la seva experiència en educació en el lleure en coherència amb el projecte educatiu de cada centre.

Servei integral per a escoles

Veure tots els nostres serveis

Tenim el convenciment que els espais educatius vinculats a l’escola però fora de l’aula són entorns privilegiats per promoure el desenvolupament dels infants, adolescents i joves. Per aquest motiu, acompanyar-los en el seu creixement i el seu procés d’aprenentatge és un objectiu que la Fundació Pere Tarrés comparteix amb les escoles, així com amb les AMPA i les AFA.

Les escoles i les famílies són clau en el seu procés d’aprenentatge, però des de fa molts anys també ens tenen al seu costat com a l’entitat de lleure més gran de Catalunya, per posar a la seva disposició la nostra expertesa i innovació pedagògica així com un ampli equip de professionals especialitzats.

Convençuts de la importància d’alinear aquests rols educatius (escola, famílies i educació en el lleure), la Fundació Pere Tarrés ofereix un ampli ventall de serveis educatius a les escoles i treballem conjuntament en coherència amb el projecte educatiu de cada centre, però també amb l’objectiu d’aportar-hi suport i de generar valor, fruit dels nostres 60 anys d’experiència. I és que a la Fundació Pere Tarrés només entenem l’educació com aquella que treballa els valors que vertebrin la persona perquè els infants visquin com a nens i nenes i creixin com a persones.

Grau de satisfacció dels clients dels serveis Menjadors Escolars de la Fundació Pere Tarrés, any 2020

Aquest 2020 degut a la situació extraordinària de la pandèmia per la COVID-19, la Fundació Pere Tarrés ha fet un gran esforç d’adaptació, per tal d’adequar els seus serveis i activitats a les noves normatives, protocols i mesures de prevenció establertes pel Departament de Salut en cada moment.

Les dades de satisfacció recollides de les enquestes realitzades a clients, confirmen que la qualitat dels serveis i activitats s’ha mantingut en les mateixes posicions que anys anteriors, o inclús han millorat, depenent dels serveis, tot i el context i modificacions aplicades.

Per què triar la Fundació Pere Tarrés

Per què triar la Fundació Pere Tarrés

equip-treballa.jpg

El nostre equip

mapa2.jpg

Presència a tot Catalunya i Balears

competencies-lleure.jpg

Estudi: El lleure millora les competències escolars

Què opinen les escoles que han gaudit del nostres serveis?

Blog de famílies

4 idees originals per suportar millor el confinament

Equip de Programes Educatius i Socials - Per començar la setmana amb bon humor i energia, us plantegem 5 propostes originals per fer a casa aquests dies de confinament.


Jocs per jugar a casa amb infants a partir de 8 anys

Equip de Programes Educatius i Socials de la Fundació Pere Tarrés - Passar-s’ho bé a casa aquests dies de confinament amb els infants no és en absolut incompatible amb aprendre i educar. Avui us proposem alguns jocs per jugar a casa amb infants a partir de 8 anys. La diversió està assegurada!


Activitat: i si fem una obra de teatre a casa?

Equip de Programes Educatius i Socials de la Fundació Pere Tarrés - Us agrada el teatre? Voleu fer la millor obra de teatre i des de casa? Com a activitat per aquests dies de confinament, us proposem convertir-vos en autores/autors/actrius/actors de teatre i fer una obra pròpia.


La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa amb presència a Catalunya i Balears que amb més de 60 anys d’experiència en educació en el lleure ofereix els seus serveis educatius a les escoles per complementar el seu projecte educatiu. La diversitat d’activitats que porta a terme l’entitat ens permet comprendre i atendre les necessitats dels centres escolars de forma integral. Així, estem presents en moltes escoles oferint el servei de menjador en l’espai de migdia, el servei d’acollida, activitats extraescolars, colònies escolars, l’atenció a infants amb necessitats i suport específic, professionals de llengua de signes a l’aula, estades en cases de colònies, servei d’autocars i assegurances per a les seves sortides escolars, així com innovació pedagògica basada en la tecnologia i l’art. A més, volem compartir els nostres coneixements en temes educatius i socials amb l’equip de docents i amb les famílies oferint conferències, xerrades i formació.