Gestió integral 360º

Gestió integral 360º

Sovint les tasques de gestió administrativa i educativa són les més feixugues i les que requereixen més dedicació de temps. La Fundació Pere Tarrés posa a disposició de les escoles i de les AMPA i AFA un servei de gestió integral perquè els professionals del centre educatiu us pugueu dedicar a allò que us competeix i on més valor afegit podeu aportar.

Característiques del servei

Gestió integral 360º

Gestió

Verificació de tots els llistats, control i actualització d’altes i baixes de serveis al llarg del curs, gestió de diners en efectiu i tiquets com correspongui, aplicació del protocol d’impagats, entre d’altres.

Projecte educatiu

Dins dels diferents espais col·lectius com l’acollida, l’espai migdia, les activitats extraescolars, el casalet, el casal o les colònies treballem des de l’educació en el lleure en la descoberta i la potenciació dels talents i capacitats individuals i grupals dels infants i adolescents, afavorint la seva autoestima i l’aprenentatge socioemocional, sempre en coherència amb el projecte del centre escolar.

Administració

Seguiment econòmic i tancaments semestrals, control i revisió d’arxius i documentació requerida, llistats per tipologia de pagaments, de serveis, de periodicitat, circulars informatives amb les famílies, interlocució i gestió amb proveïdors, ajuntaments i organismes.

Facturació

Tots els serveis a través del nostre propi software ampasoft: llistats, al·lèrgens, menús, gestió d’impagats i beques, comunicació amb les famílies, etc.

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR