Servei de menjador

A la Fundació Pere Tarrés tenim el convenciment que el servei de menjador escola és un espai educatiu i de lleure on els infants i adolescents poden tenir un aprenentatge valuós i ple de sentit. Amb aquest objectiu, treballem perquè l’espai migdia formi part del projecte educatiu de l’escola en coherència amb la línia educativa del centre i buscant la màxima transversalitat amb el treball de l’escola i de la família.

Per fer possible el servei de menjador comptem amb un equip d’educadors/es, degudament formats en lleure educatiu, amb experiència i una forta motivació. El nostre projecte d'Espai Migdia té la voluntat que durant el temps de menjador escolar els infants adquireixin habilitats socials, emocionals i d’alimentació saludable.

Servei de menjador

Projectes associats al servei de menjador

Per aconseguir que cada infant treballi aquestes habilitats al seu propi ritme, l’equip de pedagogs de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat una àmplia proposta de projectes innovadors que ha impulsat i consolidat amb èxit en diverses escoles de tot el territori de Catalunya i les Illes Balears.

Empoderament i autonomia de l'infant

Projecte centrat en el moment de l’àpat, on l’infant és el protagonista principal del seu aprenentatge i l’educador/a exerceix d’acompanyant.

Promoció de les intel·ligències múltiples

A través d’un centre d’interès basat en l’experiència del viatge, l’infant visita amb el seu passaport les diferents illes de talents per treballar la creativitat, el moviment, l’expressió de les emocions i la importància de l’experimentació i la descoberta.

Promoció activa contra el malbaratament alimentari

Té com a objectiu la sensibilització dels infants vers el malbaratament alimentari a través d’un divertit sistema per mesurar i analitzar els residus generats de forma diària.

Agents mediadors de patis

Projecte basat en empoderar l’infant en la resolució dels conflictes propis i del grup.

Menjador escolar en anglès

Treballar perquè els infants naturalitzin l'ús de l'anglès i el practiquin mitjançant estímuls significatius per part dels monitors i monitores de l’espai migdia.

Alimentació saludable i de proximitat

Impulsar entre els nens i les nenes l'equilibri nutricional, la sostenibilitat i el consum responsable així com la consciència de l'empremta que deixem en el planeta.

Comunicació amb les famílies

Per compartir i informar puntualment sobre el desenvolupament dels infants en l'espai migdia mitjançant canals online i presencials.

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR