Cases de colònies i albergs

La Fundació Pere Tarrés compta amb més de deu centres d'educació ambiental i una xarxa de cases de colònies situades a Catalunya i Balears, ubicades en indrets naturals excepcionals on gaudir i aprendre de l'entorn. A les cases de colònies i albergs s’organitzen diferents projectes depenent de l’estació de l’any, amb activitats organitzades i dirigides per equips d'educadors, educadores, monitors i monitores que treballen en diferents programes de la Fundació Pere Tarrés.

A més de les colònies per a les escoles i les AMPA i AFA, les cases de colònies també organitzen activitats d’un dia i viatges de fi de curs per als centres escolars o acullen reunions i trobades del professorat o les famílies.

Viatge de fi de curs a Mallorca

Estades per fi de curs a Mallorca

Viatge de fi de curs a Barcelona

Viatge de fi de curs a Barcelona

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR