Casa de colònies Mas Po-Canyadó a Sant Fost de Campsentelles, Barcelona

Urbanització Bosque s/n, La Conreria, 08105, Sant Fost de Campsentelles

La casa de colònies de Mas Po-Canyadó, a tan sols 15 km de Barcelona, està situada enmig del bosc i en plena serralada de Marina, a  Sant Fost de Campsentelles, un terme muntanyós corresponent al vessant vallesà de la serralada litoral, a prop del riu Besòs.

Hi abunden els boscos, els més importants dels quals són els de la Conreria, la Nau i el Bosc Gran d’en Torrents, a la comarca del Vallès Oriental.

Fes una pre-reserva
44 places
Oberta tot l'any
Pensió completa
Televisió
Transport públic
Wifi
Terrassa
Ruta verda
Calefacció

Mas Po-Canyadó és una torre construïda a principis del segle xx, i la seva distribució permet l’estada de tot tipus de grups: centres d’esplai, escoles d’infantil, primària i secundaria, famílies amb infants, grups d’amics i organitzacions. La poca distància a Barcelona i la seva proximitat a la platja possibilita la realització d’activitats, visites i excursions culturals, de lleure i nàutiques. 

Està pensada per acollir grups que necessitin una casa petita, al costat de Barcelona i que no s’hagi de compartir amb altres grups. Disposa d’habitacions de 6 a 10 places i de cuina, dues sales d’activitats i un menjador amb capacitat per 40 persones. 

La casa de colònies Mas Po-Canyadó disposa d’un espai exterior tancat amb zones d'arbres i d’una terrassa. 

A 200 metres de Mas Po-Canyadó es troba l’alberg La Conreria, també de la Fundació Pere Tarrés, amb piscina, diferents zones multiesportives, teatre i capella. Si es desitja fer ús d’aquestes instal·lacions, cal concretar-ho a la reserva.

Activitats relacionades

De moment no hi ha activitats disponibles a aquesta casa de colònies.

Distribució

Instal·lacions exteriors

Espai exterior tancat amb arbres i terrassa

Instal·lacions interiors

Planta baixa
  • Menjador
  • Banys

Primera planta

  • Habitacions de 6 i 8 places
  • Banys

Segona planta

  • Habitacions de 4 a 8 places
  • Banys

Edifici annex

  • Sala d'activitats
  • Banys
  • Terrassa

Rutes i itineraris

A tan sols 15 km de Barcelona, però en plena natura i rodejada de boscos, permet gaudir de la ciutat comtal i els seus monuments més emblemàtics com la Sagrada Família, la Pedrera, la Casa Batlló, el Parc Güell, el passeig de Gràcia i les Rambles, Montjuïc i  el Tibidabo; museus per als més petits i per a tota la família com el Museu d'Història de Barcelona, el de Ciències Naturals, el Museu de la Xocolata, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, entre d’altres. 

També altres llocs que podeu visitar són Montserrat, el Circuit de Montmeló i els pobles de la costa del Maresme

A tan sols 8 km hi ha la platja del Masnou i l’Escola del Vent de Badalona, on es poden realitzar esports nàutics com la vela, el surf, el windsurf i el caiac. 

Altres llocs d’interès son el Parc Natural de la Serralada Marina, on podeu fer excursions a peu d’entre 10 i 30 minuts a la Font de les Monges, la Font dels Frares, la Font Better, el Turó de Galzeran (passant pel Turó del Reig) i el poble mariner de Tiana. 

Des de la casa al Turó de les Maleses, jaciment ibèric, hi ha 1 hora i 45 minuts; a una hora trobem Montgat, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles; a dues hores hi ha Montcada.

Dades tècniques

Número legal CC000074

Segell Mas Po-Canyadó

Com arribar

Coordenades GPS: N 41º 29' 34,6" / E 2º 15' 18,1"

Tren 
Renfe, línia Barcelona – Montgat. Autobús fins a Tiana. Després, continueu a peu fins a La Conreria (4 km) per carretera. Des de Montgat també s’hi pot arribar amb l’empresa d’autobusos Sagalés, fins a La Conreria.

Metro 
línia 2 (lila), parada Pompeu Fabra, a Badalona. Agafeu l’autobús B-29 fins a la zona esportiva de Tiana. Després continueu a peu per l’itinerari Font de l'Alba – La Conreria (1,2 km), que arriba fins a la casa. I també amb la línia 1 (vermella), parada Fondo, a Santa Coloma de Gramenet. Després, l’autobús B-27 fins a Can Ruti. Agafeu el GR-92 fins a La Conreria (45 minuts). El camí surt uns metres més amunt de la mateixa parada d'autobús.

Cotxe de línia
Empresa Sagalés (tel. 902 130 014), línia 360. Sabadell – Mollet – Montgat – Badalona. Parada Ctra. de la Conreria – Seminari Menor Montalegre, Sant Fost de Campsentelles. Consulteu horaris a www.sagales.com

Cotxe particular
Rda. de Dalt, en direcció a Besòs. Després, B-20, sortida 22, Badalona – Mollet. Aneu en direcció a Mollet per la B-500 fins al km 6 (Paratge de La Conreria). A la dreta, en el mateix coll, hi ha el trencall que porta a la casa. Una altra opció és agafar l’autopista C-31 (antiga A-19), a Montgat, i sortir a Badalona Nord en direcció a Mollet, km 6.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR