Cases de colònies i albergs per a centres d'Esplai a Catalunya

La Fundació Pere Tarrés disposa de allotjaments arreu de Catalunya i Balears i gestiona cases de colònies i albergs amb instal·lacions totalment equipades per als esplais, agrupaments i altres entitats juvenils.

A la muntanya, a prop del mar, en entorns naturals incomparables, desde els Pirineus catalans fins la costa de Tarragona.

Les nostres instal·lacions disposen de sales polivalents per realitzar activitats, reunions, preparacions i tancaments de curs, així com de dret a cuina, estan ben comunicades amb transport públic, amb piscina, i amb espais exteriors per realitzar activitats o excursions.

Consulta les instal·lacions i els serveis de cada casa al cercador.

Cerca l'allotjament ideal pel teu centre d'esplai

Accesibles en transport públic: La Conreria, Artur Martorell, Pere Tarrés, Els Josepets, Mas Po-Canyadó, Montsec-Mur, Santa Maria del Roure, Pare Artigues, La Sala i Anna Maria Janer

Dins del nucli urbà: Artur Martorell, Santa Maria del Roure, Llar Talamanca, Els Josepets, Anna Maria Janer, Era Garona i Pere Tarrés

Per a grans trobades destaquem:

  • La Conreria: amb capacitat per a 471 places, disposa de 12 sales amb capacitat d’entre 30 i 60 places i d’una sala gran d’unes 180 places. A més, té una sala-teatre, es tracta d’un espai polivalent amb un aforament de 300 places entre pati de butaques i platea.
  • Artur Martorell: amb capacitat per a 296 places, disposa de 4 sales polivalents per fer-hi activitats, reunions, preparacions i tancaments de curs.

Ets un centre MCECC?

Si el teu esplai està federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) podeu disfrutar d’una sèrie d’avantatges en l’ús de les instal·lacions pròpies del Servei de Colònies de Vacances:

Consulteu els avantatges

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR