Casa de colònies Alfar a Dosrius, El Maresme

Rectoria de Sant Andreu d’Alfar - 08319 Dosrius

La casa de colònies Alfar es troba al bell mig del Parc del Montnegre i el Corredor, a la comarca del Vallès Oriental, província de Barcelona.

Fes una pre-reserva
40 places
Oberta tot l'any
Dret a cuina
Piscina
Transport públic
Wifi
Esplanades
Boscos
Ruta verda
Calefacció
Adaptada
Zona d'aparcament

La casa de colònies es troba al bell mig del Parc del Montnegre i el Corredor. Situada a la zona interior de la comarca del Maresme, en el límit amb el Vallès Oriental. 

La casa està envoltada d'esplanades, boscos d'alzines i pins. La flora i la fauna és la típica del Mediterrani dins d’un entorn únic. 

La casa de colònies Alfar està pensada per acollir tot tipus de grups, centres d’esplai, organitzacions i grups esportius, culturals, escoles, etc. També, grups de famílies amb infants. 

Alfar disposa de terrassa, esplanades, sales, menjador i habitacions de 4, 6 i 8 places.

Activitats relacionades

En breu.

Distribució

Planta baixa

 • 1 sala
 • Cuina
 • Sanitaris
 • Menjador
 • 1 habitació de 6 i 8 places

Planta primera

 • 1 sala
 • 2 habitacions de 8 places
 • 1 habitació de 4 places
 • 1 habitació de 6 places
 • Sanitaris

Exteriors

 • Esplanades exteriors
 • Terrassa
 • Piscina amb capacitat per a 25 persones (consultar dates d'obertura de la piscina)

Piscina municipal a Dosrius: hi ha parada d’autocars a 15 minuts de la casa a peu.

Pista poliesportiva coberta, zona de pistes de pàdel i tennis i rocòdrom amb opció de lloguer a 15 minuts a peu de la casa a la zona esportiva de Can Massuet.

Rutes i itineraris

 • Senderisme: es poden fer moltes rutes des de la casa ja que està situada al bell mig del parc. Es pot visitar el Santuari del Corredor, el Dolmen de Pedra Gentil, el Dolmen de les Arenes o el Pi cargolat. També a prop de la casa hi ha la Font del Ferro, que es troba dins d’un recorregut circular. També hi ha una ruta guiada cap a Vallgorguina. 
 • El Museu del Bosc i la Pagesia: museu situat a Vallgorguina que posa en valor el món del bosc, la natura i la pagesia. 
 • El pou de glaç - Canyamars és un dels més ben conservats de Catalunya, i resta com a testimoni d’una indústria avui desapareguda, la del gel. La riera Rupitera és una de les riberes més ben conservades de la comarca: avellaners, gatells, saücs i falgueres conviuen sota els verns a tocar del pou de glaç, el qual es pot visitar. 
 • A la població de Canyamars es poden fer passejades en ruc, visitar una granja de vaques lleteres o fer activitats d’aventura.

Dades tècniques

Legalitzada per la SGJC amb el número: CC000211

Com arribar

Coordenades GPS: 41.623939°N, 2.435724°E

Transport públic des de Barcelona (2h)  
Agafar tren a Barcelona Sants (R1) direcció Maçanet Massanes, baixar a la parada de Mataró. En sortir de l’estació, hi ha una parada d’autobús de la companyia Sagalés, cal agafar el número 551 i baixar a la parada Urb. Can Massuet / Av. del Far - Av. de Dosrius. Camineu per l’Avinguda del Far fins arribar a l’entrada del Parc (15 minuts), baixeu pel camí del parc i al davant trobareu la casa de colònies, just al costat de la Rectoria de Sant Andreu d'Alfar.

Cotxe particular (45 min.)
Agafar la C-33, després continuar per la AP-7 fins a la sortida 12: Cardedeu / La Roca del Vallès, seguir per la C-35 fins a Llinars del Vallès, agafar la B-510 i, a la primera rotonda, continuar per la B-510 (1,9 km), creuar a l’esquerra. Hi trobareu l’entrada al Parc del Montnegre i el Corredor, continuar fins arribar a la casa, a uns 2 km.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR