Escapades per a grups a Catalunya

Allotjaments per grups

La Fundació Pere Tarrés, amb divuit allotjaments arreu de Catalunya i Balears, disposa de cases de colònies i albergs amb instal·lacions equipades per a diferents tipologies de grups.

  Grups esportius

Allotjaments per grups esportius

Per a grups esportius tenim cases de colònies i albergs com La Conreria, a Tiana, a tan sols 15 km de Barcelona, o Artur Martorell, a Calafell, a la província de Tarragona, que disposen de pistes poliesportives reglamentàries de bàsquet, futbol sala, handbol o voleibol.

També us podem oferir la casa de colònies de Santa Maria del Roure, a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la província de Barcelona, per a futbol 11; l’alberg Anna Maria Janer, al cor del municipi de Llívia, als Pirineus, per a bàsquet, futbol 11 o gimnàstica rítmica; l’alberg d'alta muntanya Era Garona, situat a Salardú, al nord-oest dels Pirineus catalans, a la Vall d'Aran, per a bàsquet; Llar Talamanca, situada al cor del conjunt històric-artístic medieval del poble de Talamanca, a la comarca del Bages, per a futbol sala o handbol; l’alberg Pere Tarrés, al centre de Barcelona, on les instal·lacions esportives municipals (pavellons poliesportius coberts i camps de futbol de gespa) estan tan a prop que hi podeu anar a peu.

Ampliem aquesta oferta amb l’alberg Les Estades, entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà, amb una situació privilegiada per practicar-hi esports d’aventura a l’estiu (ràfting, caiac, descens de barrancs, hidrospeed, BTT) o esports de neu a l’hivern (esquí alpí, esquí nòrdic, raquetes, esquí de fons) i amb la casa de colònies Alfar, a la comarca del Maresme.

  Grups culturals

Per a grups culturals us podem oferir diferents tipus d’instal·lacions per a les vostres trobades, on podreu gaudir d’uns dies de convivència amb el vostre grup en diferents indrets de Catalunya. Com a cases de colònies tenim Artur Martorell, a Calafell, Santa Maria del Roure, a Cantonigròs, La Ruca, a Avinyó, Mas Po, a Sant Fost de Campsentelles, Llar Talamanca, a Talamanca, Binicanella, a Bunyola, Palma de Mallorca, i els albergs La Conreria, a Tiana, CE Josep Manyanet, a Begues, Anna Maria Janer a Llívia, La Sala, a La Pobla de Lillet, Els Josepets, a Les Cases d’Alcanar i Alfar, a la comarca del Maresme.

Les nostres instal·lacions disposen de diferents serveis com teatre, sales polivalents per assajar-hi, fer-hi reunions, assemblees, trobades anuals, concerts i presentacions. 

Si el que busqueu és proximitat i bona comunicació i disposar de sales d’activitats per assajar i un teatre, destaquem La Conreria. Disposa de 12 sales amb capacitat d’entre 30 i 60 places, i d’una sala gran per a unes 180 places. A més, disposa d’un teatre, que s’ofereix per assajar, fer-hi conferències, reunions, ballar, etc. Es tracta d’un espai polivalent amb un aforament de 300 places entre pati de butaques i platea. A la casa també hi trobem un claustre, jardí, piscina i capella. 

Allotjaments per grups culturals

  Grups religiosos

Allotjaments per grups religiosos

Per a grups religiosos us podem oferir diferents tipus d’instal·lacions per a fer-hi retirs espirituals, activitats de pastoral i caps de setmana de reflexió. Destaquem com a cases de colònies la casa Artur Martorell, a Calafell, Mas Po-Canyadó, a Sant Fost de Campsentelles, els albergs La Conreria, a Tiana, i l’alberg CE Josep Manyanet, a Begues, que disposen de capella, sales i grans exteriors. També la casa de colònies Alfar, a la comarca del Maresme.

Les nostres instal·lacions per a grups religiosos disposen de capella, sales i espais exteriors on podeu gaudir de l’aire lliure en plena natura. 

  Altres grups o entitats

Si sou un altre tipus de grup o entitat no dubteu a contactar amb nosaltres. Ens adaptem a les vostres necessitats.

Allotjaments per altres grups i entitats

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR