Alberg Els Josepets a Les Cases d'Alcanar, Tarragona

C. Magallanes, s/n, 43569, Les Cases d'Alcanar

L’alberg Els Josepets es troba situat al cor de Les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, al sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i molt a prop del riu Ebre. 

Reserva
76 places
Obert tot l'any
Pensió completa
Es pot compartir
Habitacions amb bany
Platja
Nucli urbà
Transport públic
Wifi
Terrassa
Calefacció
Zona d'aparcament

El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

És una destinació catalana de primer ordre, amb una climatologia gairebé sempre favorable i amb l’alberg situat a pocs minuts de la platja i el port pesquer. El conjunt esdevé un espai ideal per dur a terme activitats de lleure i mar amb unes modernes instal·lacions i amb la possibilitat de desenvolupar també activitats esportives i nàutiques. 

L’alberg té una capacitat de 76 places, distribuïdes en dues plantes. Totes les habitacions disposen de bany.

Activitats relacionades

Colònies d'estiu

Colònies d'estiu

Colònies infantil, primària i secundària

Colònies infantil, primària i secundària

Activitats d'un dia

Activitats d'un dia

Viatges i activitats per fi de curs

Viatges i activitats per fi de curs

Colònies AMPA/AFA

Colònies AMPA/AFA

Vacances en família

Vacances en família

Distribució

Habitacions de 2, 3 i 4 places amb bany.

Rutes i itineraris

La proximitat a Alcanar dona peu a moltes excursions i visites culturals, de les quals són destacables el poblat ibèric de la Moleta del Remei o l’ermita del Remei, amb grans vistes  panoràmiques sobre el delta i la badia dels Alfacs. Es pot visitar el port, les platges, el passeig marítim i la desembocadura del riu (la sortida del riu Sénia al mar). A Les Cases d’Alcanar també podem visitar espais de memòria històrica, gaudir de les platges i el port pesquer, menjar les mandarines clementines amb denominació d’origen o, una mica més lluny, caminar per la serra del Montsià amb indrets de gran bellesa natural. 

Els Ports de Tortosa-Beseit són un sistema de falles de formacions rocoses, travessat per grans rius que excaven profundes goles al seu pas. Cal destacar-ne les roques de Benet i la zona de El Ventador i el Salt de Satorres. També podem trobar la Cova Pintada, a Alfara de Carles, on es poden observar pintures rupestres prehistòriques. 

Un altre lloc que no es pot deixar de veure és el delta de l’Ebre, on podeu visitar la desembocadura del riu Ebre, El Fangar i La Banya. Podeu fer activitats per la zona com anar en bicicleta o fer activitats nàutiques. 

A la serra del Montsià podeu fer excursions a La Foradada, on els capricis de la natura fan que els dimonis de la serra es deixin sentir quan bufa ben fort el vent de mestral; la majestuositat de la serra contemplada i percebuda en caminar per sota de les cingleres calcàries de les Faixes Tancades; l’aigua que brolla a les fonts del Fumat, de Molacima, de la Piqueta, del Bassiol o del mateix Pouet d’Antó, els nuclis ibers de Sant Jaume i la Moleta del Remei, testimonis muts del pas per aquestes terres dels ilercavons. 

La desembocadura del riu Sénia és un espai d’interès natural i paisatgístic reconegut, que presenta una gran diversitat d’espècies vegetals i animals i que se situa entre el delta de l’Ebre i l’albufera de València, fet que el converteix en un lloc de parada per les aus migratòries. 

Sant Carles de la Ràpita, a 11 km, és un poble mariner on podeu visitar el port pesquer i gaudir de la gastronomia, que té com a plat estrella l’arròs, cultiu típic de la zona. 

A Peñíscola, a 31 km, podeu visitar el gran castell-fortalesa emmurallada, anomenat el Castell de Papa Luna, i el nucli antic, amb edificis medievals.

Dades tècniques

Número legal AJ000688

Com arribar

Coordenades GPS: 40°33'15.3"N 0°31'39.2"E

Tren 
Des de Barcelona a l’Estació de Sants podeu agafar tren direcció Aldea-Amposta-Tortosa baixar en parada estació L’ Aldea-Amposta (2h13min). Després agafar l’autobús de la companyia HIFE S.A. a l’Aldea Cruce estació i va directe cap Les Cases d’ Alcanar, el trajecte dura uns 45 min.

Cotxe de línia 
Agafar companyia d’autocars HIFE S.A a Barcelona, situada al Carrer d'Anglesola, 33, 08014 Barcelona cantonada amb carrer Numància. L’ autocar va directe fins Les Cases d’ Alcanar, duració 2h 45 min. Baixar en parada Alcanar i Les Cases.

Cotxe particular
Agafar l’ autopista AP-7 en direcció Tarragona/ València , sortida 40 cap a Tortosa/C-42/ L' Aldea/N-235. Agafar la carretera N-340 continuar fins arribar a Carrer Hernán Cortés situat a la dreta, continuar endavant uns 300 metres on trobareu creuant a la dreta el carrer Carrer de Magallanes, s/n on està situat l’alberg.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR