Casa de colònies Binicanella a Bunyola, Mallorca

Diseminado Diseminados, 200, 07193, Bunyola

A les Illes Balears, a Mallorca, al municipi de Bunyola, en l’interior de l’illa, trobem la casa de colònies i alberg de Binicanella, situat a un quart d’hora de Palma i a mitja hora de la costa nord-oest. Es tracta d’una casa típica de les Illes Balears, amb caràcter rural i reformada íntegrament el 2019, ideal per gaudir de la naturalesa i la tranquil·litat al cor de l’illa de Mallorca.

Fes una pre-reserva
64 places
Oberta tot l'any
Pensió completa
Es pot compartir
Piscina
Zona poliesportiva
Esplanades
Jardí
Calefacció
Adaptada
Zona d'aparcament

Binicanella és un conjunt d’edificacions amb unes tres hectàrees de zona naturalitzada i apta per a desenvolupar-hi tot tipus d’activitats relacionades amb la naturalesa, la pràctica esportiva, el joc i el lleure. La casa està envoltada de muntanya i camps, així com d’oliveres i d’ametllers i alguna àrea de pinars. Al costat, hi trobem un camp de futbol de terra, grans esplanades, zona de jocs i piscina. 

La casa disposa d'habitacions de 4 a 12 places amb bany, menjador, sala d'activitats i taller. També destaca l'espai exterior, que facilita les vacances i les sortides de famílies amb nens, d'escoles d'infantil, primària i secundària, d'esplais, grups esportius i altres grups i organitzacions.

Activitats relacionades

Colònies d'estiu

Colònies d'estiu

Colònies infantil, primària i secundària

Colònies infantil, primària i secundària

Activitats d'un dia

Activitats d'un dia

Viatges i activitats per fi de curs

Viatges i activitats per fi de curs

Colònies AMPA/AFA

Colònies AMPA/AFA

Distribució

Instal·lacions exteriors

La casa està envoltada de camps i ametllers i disposa d’alguna àrea de pinars

 • Piscina (consultar dates d'obertura de la piscina)
 • Zona de jocs i vetllades
 • Camp de futbol (de terra)
 • Esplanades
 • Rocòdrom
 • Observatori astronòmic
 • Jardí botànic
 • Forn de llenya

Instal·lacions interiors

Planta inferior
 • Sala de reunions i tallers

Planta baixa

 • Menjador
 • Cuina
 • Serveis
 • Habitacions de 4 a 12 places amb bany compartit

Rutes i itineraris

Bunyola es troba al peu de la serra d’Alfàbia, a la vessant més meridional de la serra de Tramuntana, a Mallorca. El terme municipal de Bunyola limita al sud amb Palma i Marratxí, al nord amb Escorca i Sóller, a l’est amb Santa Maria del Camí i Alaró i a l’oest amb Deià i Valldemossa. Bunyola té un dels boscos més extensos de l’illa: Sa Comuna, cobert de pinars amb petits rodals d’alzinar. 

Aquesta localitat ha conservat l’encant tradicional de la zona, un dels principals atractius de la qual són les cases de pedra i recórrer els carrerons estrets envoltats de flors. Un altre detall són les plaques commemoratives que trobem a diverses cases i que recorden diferents personatges il·lustres de l’època en què vivien al poble. A banda, destaca pels seus grans espais naturals, els boscos i l’arquitectura tradicional. Cal destacar l’església de Sant Mateu, l’estanc de Raixa i els jardins d’Alfàbia. 

Entre les activitats principals a realitzar, destaquen, sobretot, l’excursionisme, l’escalada i el senderisme, principalment al bosc Sa Comuna. Tot i ser una àrea muntanyosa, també té fàcil accés i és perfecte per als amants de les activitats a la natura. A més, hi ha diverses rutes per a realitzar amb bicicleta, recorrent els camins rurals amb més encant d’una manera diferent. A banda, tots els dimecres i dissabtes hi ha un mercat tradicional a la plaça major del poble. 

Com a punts d’interès  es pot visitar els jardins d’Alfàbia, el castell d’Alaró, el Museu de la Mar a Sóller, la reserva Puig Galatzó o el castell de Bellver, gòtic mallorquí únic a Europa per la seva  planta circular. 

Altres punts d’interès de l’illa de Mallorca són el port de Sóller, Palma de Mallorca, Inca o les conegudes Coves del Drac.

Dades tècniques

Número legal Pendent

Com arribar

Coordenades GPS: 39°40'07.6"N / 2°41'47.9"E

Tren 
Palma-Bunyola

Cotxe particular
Palma – Palmanyola – Binicanella. A 15 km de Palma de Mallorca, accessible per l’MA-2030, direcció a Bunyola. A la rotonda, cal girar a l’esquerra direcció a l’MA-2030, km 2.5, i a pocs metres hi trobarem l’alberg.

Els autocars arriben a 300 metres de la casa.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR