Alberg per a grups

El Pere Tarrés Youth Hostel és l'allotjament ideal a la ciutat comtal per allotjar un grup que busqui un preu assequible sense haver d'anar fora de la ciutat de Barcelona. 

Són moltes les escoles, universitats, entitats, corals i equips esportius de diferents nacionalitats que escullen el nostre Alberg Pere Tarrés com a seu per al seu esdeveniment a Barcelona. 

Escoles que volen conviure uns dies i conèixer tot allò que Barcelona els pot oferir, moltes de les quals venen ja amb un programa d'activitats organitzat i amb una finalitat educativa i lúdica alhora.

Demana el teu pressupost per a grups

 

Hi ha escoles que també reserven la nostra activitat pròpia, dirigida per monitors de temps lliure titulats, el nostre Rally fotogràfic. Una manera divertida i diferent de conèixer Barcelona.

Rally fotogràfic

La seguretat del barri és un dels nostres punts forts, i els professors que acompanyen els alumnes en els seus viatges escolars agraeixen molt estar en una zona on hi ha dues escoles al mateix carrer. També valoren positivament les habitacions privades amb bany a dins per al bon descans dels professors tot estant a prop dels dormitoris dels seus alumnes.

La proximitat a la zona universitària del Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel i la bona comunicació amb el transport públic és un dels motius pels quals molts grups de diferents universitats d’arreu del món ens escullen com l'allotjament per als seus esdeveniments i estades a Barcelona.

Tots els grups poden fer tots els dinars i sopars al nostre allotjament, i a més atenem les al·lèrgies i dietes especials amb petició prèvia.

Per descomptat, si el programa és ple d’activitats, sempre podeu encarregar el nostre fantàstic pícnic, preparat el mateix matí, per gaudir-lo en un parc de la ciutat en alguna de les parades que el vostre programa indiqui.

Els equips esportius utilitzen la nostra sala de reunions per concentrar-se abans del partit o competició i ultimar la seva estratègia del joc.

Els equips que s'entrenen no han de venir amb una maleta gaire gran. Al Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel també hi ha rentadores, assecadores i terrassa per estendre-hi la roba i poder tenir l'equipació llesta de nou l'endemà.

La nostra taula de ping-pong a l'aire lliure és una manera de conèixer altres joves allotjats, i podeu improvisar les vostres petites competicions.

Els grups musicals i corals que venen a actuar a Barcelona agraeixen la nostra gran consigna per poder deixar els seus instruments. Molts grups han fet una mostra musical a la nostra gran terrassa!

Per descomptat, tot el nostre equip desitja que la vostra experiència a Barcelona sigui inoblidable, i estarem encantats de poder ajudar-vos en allò que necessiteu.

Pots descarregar aquí la fitxa tècnica del Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel i, si ho vols, pots compartir-la amb els teus col·legues.

Grups esportius

Grups esportius

Si sou un grup esportiu, consulta aquí les condicions per allotjar-vos a l’Alberg Pere Tarrés

Fitxa informativa

Grups d’estudiants

Grups d’estudiants

Si sou un grup d'estudiants, consulteu aquí les condicions per allotjar-vos a l'Alberg Pere Tarrés

Fitxa informativa

Grupos

Grups

Si sou un grup, consulta aquí les condicions per allotjar-vos a l'Alberg Pere Tarrés

Fitxa informativa

Sol·licita el teu pressupost per a grups - * Camps obligatoris

Es considera grup una ocupació mínima de 2 dormitoris de 8 llits, complets.

Dades de contacte

Dades de l'estada

Extres

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR