Reserva

Millor preu garantit

Cancel·lació gratuïta abans de 48h

Pagament a l'establiment

Es considera grup una ocupació mínima de 2 dormitoris de 8 llits, complets.

Turisme responsable

El turisme responsable és un dels nostres compromisos. Ens enorgulleix presentar els certificats i segells de qualitat i sostenibilitat que certifiquen el nostre enfocament a proporcionar una experiència única i sostenible a tots els que ens visitin.

Aquests reconeixements internacionals certifiquen el nostre compromís i missió de posar els nostres esforços per a contribuir a la conservació del planeta.

Com a part del nostre compromís amb la sostenibilitat, hem implementat diverses mesures per reduir el nostre impacte ambiental. Hem adoptat la política de reducció d'envasos de plàstic, prioritzant alternatives ecològiques i promocionant-ne el reciclatge. Mitjançant controls de consum d'aigua, assegurem un ús responsable d'aquest recurs valuós i lluitem per la seva conservació.

El nostre edifici és totalment accessible i creiem que totes les persones han de tenir l'oportunitat de gaudir de l'experiència d'allotjar-se al nostre alberg, independentment de les seves necessitats; oferim també dormitoris adaptats amb bany per a persones amb mobilitat reduïda perquè puguin compartir l’experiència de visitar Barcelona ​​amb els seus amics.

Més enllà de l'experiència dels hostes, us agradarà saber que cada estada contribueix a una causa més gran. El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel forma part de la Fundació Pere Tarrés, una fundació dedicada a ajudar la infància i els col·lectius desafavorits. Amb la teva estada al nostre alberg estàs contribuint als nostres projectes solidaris, garantint un impacte positiu a les vides de les persones necessitades.

El Pere Tarrés Youth Hostel ofereix una experiència de turisme responsable i sostenible amb segells de qualitat que l'avalen. La nostra preocupació pel medi ambient, l'accessibilitat i el compromís amb projectes solidaris formen el nucli de la nostra identitat. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest viatge, on cada estada compta en la construcció d'un futur millor per a tots.

Formem part de:

Premis:

2019 Global Youth Travel Awards
Best Social Responsibility Initiative
11 d' octubre de 2019

Global Youth Travel Awards 2019