Reserva

Millor preu garantit

Cancel·lació gratuïta abans de 48h

Pagament a l'establiment

Es considera grup una ocupació mínima de 2 dormitoris de 8 llits, complets.

Zones comunes

Cocina

Cuina de lliure ús

Demostra les teves habilitats culinàries a la nostra cuina totalment equipada i comparteix amb altres hostes si ho desitges.

Lavandería

Bugaderia

Rentadores, assecadores, safareig i un espai exterior per estendre la roba. Súper útil per mantenir els teus modelets i la roba neta i no haver de carregar amb tant d’equipatge. Els amants de l’esport ho agraeixen molt.

Terraza interior

Terrassa

Gaudeix de l’aire lliure sense sortir de l’alberg! La nostra espaiosa terrassa interior és el lloc ideal per socialitzar amb altres viatgers. A més, si ho vols i el clima ho permet, també pots esmorzar, dinar, sopar o simplement relaxar-te.

Área de ping-pong

Àrea de ping-pong

Per a aquests moments de diversió a l'aire lliure, oferim un racó equipat amb una taula de ping-pong. Desafia els teus amics o coneix altres viatgers mentre jugues una partida.

Lobby

Lobby

El nostre espai de relax. Hi trobaràs espai per seure, xerrar i gaudir. Un lloc perfecte per desconnectar i socialitzar.

Área de PC's

Àrea de PC

Posem a la vostra disposició ordinadors amb accés a Internet de forma gratuïta. Sabem com n'és d'important per a la majoria dels nostres hostes mantenir-se connectat. Per descomptat, també tenim Free WIFI a tot l'edifici.