Reserva

Millor preu garantit

Cancel·lació gratuïta abans de 48h

Pagament a l'establiment

Es considera grup una ocupació mínima de 2 dormitoris de 8 llits, complets.

Ubicació

La ubicació del Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel és un dels nostres punts forts.

Estem situats en un barri molt segur, vibrant i ple d'activitat, molt a prop de la zona universitària de la ciutat que deixa al barri un ambient jove i dinàmic.

Podeu arribar caminant des de la principal estació de tren de la ciutat, Sants Estació, i també som molt a prop del museu del Futbol Club Barcelona.

Just darrere del nostre alberg, descobriràs una efervescent àrea de vianants que s'omple de vida amb bars, terrasses i restaurants. Aquí, els carrers i les places s'inunden de l'essència de Barcelona, ​​amb colors i olors que reflecteixen la joventut i la vitalitat de la ciutat.

Per als amants de les compres, som a un pas de l'àrea comercial de l'Avinguda Diagonal, on trobareu les principals marques de moda i bellesa.

I si somies submergir-te al cor de Barcelona, ​​tens sort. Som a només 10 minuts de la parada de metro de L3 (color verd), que té parada directa als llocs més emblemàtics de la ciutat, com la Plaça Catalunya, la Rambla i la Plaça Reial. Així doncs, pots gaudir de l'emoció del centre de la ciutat sempre que vulguis.

Al Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel, no només us oferim un lloc per allotjar-vos, sinó també una ubicació estratègica que us permet submergir-vos en l'autèntica Barcelona jove i actual. Som aquí per ajudar-te i que visquis i descobreixis la nostra ciutat a la teva manera i al teu ritme.

De tota manera, per saber com arribar al nostre hostel, us aconsellem que utilitzeu Google Maps. Sempre acaba sent la forma més àgil i senzilla.