Alberg La Conreria a Tiana, Barcelona

Carretera B500, Km 6. 08391 – Tiana

L’alberg La Conreria es troba situat al terme de Tiana, municipi de la Serra de Marina, dins de la comarca del Maresme i a només 15 km de Barcelona. 

Situat en un entorn natural privilegiat, l’alberg La Conreria és un allotjament ideal per a grans grups, atès que la varietat, l’amplitud i la versatilitat de les seves instal·lacions ofereixen moltes possibilitats.

Fes una pre-reserva
469 places
Oberta tot l'any
Mitja pensió i pensió completa
Es pot compartir
Televisió
Piscina
Zona poliesportiva
Habitacions amb bany
Nucli urbà
Transport públic
Wifi
Esplanades
Boscos
Ruta verda
Zona de jocs infantils
Capella
Teatre
Calefacció
Adaptada
Zona d'aparcament

L'alberg combina l’encant dels edificis històrics amb la modernitat de les seves instal·lacions, ampliades i renovades. 

Amb una capacitat de fins a 469 places, acull cada any les colònies escolars de lleure i crèdits de síntesi, de primària i secundària d’escoles d’arreu de Catalunya, d’escoles de Madrid, Saragossa, València i també escoles franceses. Ofereix instal·lacions perquè grups i equips esportius juguin la pretemporada i l’estada esportiu. També s’hi celebren convivències per a esplais, grups parroquials i espirituals. 

Disposa de 19 sales de capacitat d’entre 30 i 60 places i d’una sala gran d’unes 125 places. A més, hi ha un teatre, que s’ofereix per assajar per a grups de música, per a orquestres, ball i teatre. Es tracta d’un espai polivalent amb un aforament de 300 places entre pati de butaques i amfiteatre. A la casa de colònies La Conreria també hi trobem un gran claustre, jardí, piscina, pineda, capella i pistes poliesportives.

Activitats relacionades

Colònies d'estiu

Colònies d'estiu

Colònies infantil, primària i secundària

Colònies infantil, primària i secundària

Activitats d'un dia

Activitats d'un dia

Viatges i activitats per fi de curs

Viatges i activitats per fi de curs

Distribució

Sales de Reunió

Sala Ample Llarg Alçada Capacitat aprox. Equipament
Gaudí 8 m 19,50 m 3,70 m 125 projector i audio*
consulteu tarifes
Mediterrrània 8 m 9,50 m 3,70 m 40 30 cadires aprox.
1 pissarra
Natura 8 m 9,50 m 3,70 m 40 sala de ball
amb parquet i miralls
Catalunya 8 m 9,50 m 3,70 m 40 30 cadires aprox.
1 pissarra
Horitzó 8 m 8,90 m 3,70 m 40 30 cadires aprox.
1 pissarra
Conreria 12 Taula imperial
Jardí 4,90 m 7,70 m
Claustre 4,90 m 7,70 m

La casa disposa d’un tatami de puzzle que es pot instal·lar a qualsevol sala.

Instal·lacions interiors

Habitacions múltiples bany compartit:
 • Habitacions múltiples de 6 a 18 places

Habitaciones múltiples bany privat:

 • Habitacions múltiples de 4 a 8 places

Teatre:

Aforament de 300 places entre pati de butaques i amfiteatre.
Si esteu interessats a utilitzar el teatre, aquí disposeu d'informació útil:

Àrees comunes

 • Claustre
 • Jardí
 • Piscina: de 20x10 metres - Solàrium de gespa - consultar dates d'obertura de la piscina 
 • Pineda
 • Sala de vending
 • Sala d'estar amb TV
 • Capella

Pistes poliesportives

 • S'hi pot practicar bàsquet, futbol 7, patinatge, tennis, voleibol, futbol sala i handbol.
 • Camp de futbol de terra: es pot dividir en 2 camps de futbol 7.

Rutes i itineraris

Molt a la vora de Barcelona, a mig camí entre el mar i la muntanya i amb vistes privilegiades del mediterrani, trobem diversos camins que comuniquen Tiana amb els municipis més propers, fent possible la pràctica de senderisme i BTT. 

A pocs quilòmetres trobem la platja de Montgat i de Badalona, on es practiquen activitats nàutiques. A l’Escola del Vent de Badalona es poden realitzar activitats nàutiques com vela, surf, windsurf, caiac, etc. 

D’aquesta zona podem destacar l’església parroquial de Sant Cebrià, l’ermita de la Mare de Déu de l’Alegria o Can Sentromภun edifici declarat bé d’interès cultural. A més, tenim a tocar les ciutats de Barcelona, Badalona i Mataró amb una rica història com a ciutat romana oberta al mar i una gran activitat en l’actualitat. 

Al Parc Natural de la Serralada Marina, podeu fer excursions a peu des de la casa al turó de les Maleses, al jaciment ibèric, a 1 hora i 45 minuts, i al turó de Galzeran, a uns 20 o 30 minuts, entre d'altres.

També podem apropar-nos a Barcelona i gaudir dels monuments més emblemàtics de la ciutat comtal, com la Sagrada Família, La Pedrera, la Casa Batlló, la Casa Vicenç, el Parc Güell, les Rambles, el passeig de Gràcia, el barri gòtic, entre d’altres.

Altres activitats per fer amb nens als voltants de Barcelona i a prop de l’alberg La Conreria es anar al parc aquàtic Illa Fantasia, al mirador del Pont del Petroli, al Port del Masnou, al club nàutic del Masnou i fer una passejada pel poble d’Alella per veure els seus encants.

Dades tècniques

Número legal AJ000333

Segell La Conreria

Com arribar

Coordenades GPS: N 41º  29'  30.7''/ E 2º  15'  08.8''

A només 15 km de Barcelona.

Tren 
Renfe, Barcelona – Montgat. Autobús línia B29 fins a Tiana. Després a peu, fins a La Conreria, 4 km.

Novetat gener 2021! Autobús Sagalés línia 389, de dilluns a divendres (caps de setmana NO). Comunica l’estació de Mollet Sant Fost amb la casa, cada hora.

Metro i autobús
Fins a Sta. Coloma de Gramenet o Badalona i autobús fins a Can Ruti. Després, caminar pel GR- 92 fins a La Conreria (45 min). 
Dues possibilitats:

 • Metro línia 1 (vermella), parada Santa Coloma de Gramenet. Autobús B-27 fins a Can Ruti.
 • Metro línia 4 (groga), parada Pep Ventura. Autobús B-27 fins a Can Ruti. Des de la parada final dels autobusos, cal seguir amunt la mateixa carretera, des de la qual es veuen els senyals vermells i blancs del GR. No s’ha d’agafar el GR cap a l'esquerra, sinó cap endavant.

Cotxe de línia 
Empresa Sagalés. Línia Sabadell – Mollet – Badalona.

Cotxe particular
Des del nus de la Trinitat, agafeu la B-20 en direcció a Montgat – Mataró. Sortida 22 Badalona – Mollet. B-500 La Conreria. Agafeu la carretera en direcció a Mollet, fins al km 6. A l'esquerra hi ha el camí. O bé una segona opció és des de l'autopista C-31 (Barcelona – Palafolls). Sortida Badalona Nord en direcció a Mollet, fins al km 6.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR